reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz co, starają się dobierać. Mi zależało, żeby był rh- więc to trochę utrudniło sytuację. Mąż jest dość wysoki 185 cm i ma niebieskie oczy a dawca 190 i zielone. Ale jest młody więc to nas ważne. Młody on + stara ja i może coś się urodzi 😉
A tam stara nie jesteś, przestań, będą piękne dzieci 🤩 Tacy dawcy to często dunczycy (tym bardziej jak wysocy) ale nie wiem jak to w Invicta

reklama
A tam stara nie jesteś, przestań, będą piękne dzieci 🤩 Tacy dawcy to często dunczycy (tym bardziej jak wysocy) ale nie wiem jak to w Invicta
Byłam przerażona, że taki wielkolud ale ja jestem z metra cięta to się może wyrówna z tym wzrostem. I mąż go zaakceptował, więc to najważniejsze ☺

Hello ciotki,jestem maly Matteo,waze jak na kruszynke przystalo 3920 gr.Leze pod cecapem...poczatki byly ciezkie oddechowo,mama walczy o mleko.Pozdrawiamy Was i nigdy sie nie poddawajcie😃😃😃😃

Załączniki

• 20210830_104243.jpg
    20210830_104243.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 163
Dziewczynki jestem już po. No mój lekarz jest niemożliwy, znowu rąbnął się w obliczeniach jajek 🙈🙈🙈. Powiedziałam mu, że jest niepoprawnym matematykiem. Mam ich tyle 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚A teraz policzcie 😂 Dosyć niski jest estradiol jak na taką ilość, więc może być tylko połowa dojrzała. Jajca mnie bolą jak ch*j . Żeby znowu nie była kaszana, że jest ich dużo, a jakość do bani. Za te wszystkie dziewczyny, które trzymały za mnie kciuki, dziękuję 😘
Jak ktoś doliczył 23 jajka, to dobrze😁
Wow to teraz trzymam kciuki za dalszy rozwój. Gdzie Ty to pomieściłaś 🤣🤣😝😝 ale dobrze dawaj znać!!
Dziewczyny ja już po wizycie. Podobno jest dobrze, pani dr zadowolona więc ja też 😁. Na jednym jajniku 9 a na drugim 13 w 8ds. Estradiol 1463 PG/ml.
Punkcja najwcześniej w sobotę ale bardziej prawdopodobne, że w poniedziałek, bo nie chcemy się spieszyć żeby ładnie dojrzały.
Oby dalej szło tak ładnie 🙏🙏🙏
Wow 😘 gratulacje!! Maga wynik. Wiedziałam że musi być dobrze! Trzymam kciuki! Dawaj znać ✊✊

reklama
Do góry