No pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużoTak w nd ostatnia globulke mam a prolutex chcesz?
Napisz na priv twoje konto i ile chcesz za Prolutex
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużoTak w nd ostatnia globulke mam a prolutex chcesz?
Dopiero za tydzień mam do niej napisać co robimy . Widzę że każdy lekarz inaczej odstawia . A ja wolę nie działać na własną rękęMam 2 ampulki prolutexu. A Tb jeszcze nie odstawia leków? Ja dziś biorę przed ostatni zastrzyk accofilu
No nie absolutnie nic na własną rękę! Ja po odstawieniu leków z sennośvi przeszłam na bezsenność śmieje się że mały mi nie daje spaćNo pewnie. Ja jeszcze mam wszystko brać, a biorę dużo
Napisz na priv twoje konto i ile chcesz za Prolutex
Trzymam za Twoje wysokości ponad nieboTo w poniedziałek będziemy razem betowac [emoji16][emoji16] Ale u Ciebie to już tylko formalność Teraz tylko nudnych 9 miesięcy [emoji110][emoji16][emoji16]
Tak, to zupełnie normalne. PowodzeniaCześć dziewczyny. Mam na imię Natalia i jestem tutaj nowa. Może ktos podpowie? Podchodzimy po raz pierwszy do IVF. Stymulacja drugi dzień (krótki protokół z antagonista) dzisiaj 3 dzień cyklu a ja czuje się jakby to była końcówka okresu (lekkie plamienie) czy to normalne? Wcześniejsze cykle regularne, miesiączka 5 dni.
Justi to nie ona będzie upierdliwa, to ON będzie upierdliwy !!! I akurat wtedy przy stymulacji i po zaczynają skubani głośniej oddychać i mrugac kurw... Na złość chyba to robią skubańcy@Natka8484 z dolegliwości to tylko uprzedzam lepiej uprzedź swojego męża /partnera ze teraz (później zresztą też) będziesz "upierdliwa" przez hormony bo będziesz ich jeszcze więcej brać aż do
Myślę że nic się nie stanieDziewczyny myślicie że jak przyjmę dawkę menopuru godzinę po czasie ( zawsze przyjmowałam o 19:00 a dziś dojadę z trasy na 20:00) to będzie źle?
Nie dokładaj nicHej mam pytanie dziś 4dpt przy okazji badania morfologii zbadałam też progesteron i wynik 10,56 mój lekarz twierdzi że jest ok i to co biorę wystarcza a mi się wydaje niską ta wartość Powinnam coś dołożyć na własną rękę jak myślicie?
Dobry, u mnie mówili że dzwonią szybciej jak coś złego się dzieje, jeśli komórki przestają się dzielić albo jest jakiś problem z ich jakością. Jeśli wszystko idzie z planem to dzwonią przeważnie 6 dniaDziewczyny w czwartek rano miałam punkcje, zaraz po miałam wizytę, na której poinformowano mnie ze pobrali 7komorek. Czy to dobry znak ze jeszcze nikt do mnie nie dzwoni?