Justi92
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki kochana za Cb pisz odrazu jakie wyniki jak dostanieszHejka O 10.00 jadę oddać krew, będzie to druga weryfikacja bety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki kochana za Cb pisz odrazu jakie wyniki jak dostanieszHejka O 10.00 jadę oddać krew, będzie to druga weryfikacja bety.
Odświeżam stronę Diagnostyki non stop, zaraz im serwery popadająTrzymam mocno kciuki kochana za Cb pisz odrazu jakie wyniki jak dostaniesz
Wlasnie Braxtony mam już do połowy ciąży i dobrze je znam ale wczoraj to było co innego..Pewno Braxtony cie chwycily.U mnie na razie cisza,ale modle sie o to samo.Mlody osiagnal wymiary 40 tc,wczoraj 3300 wg komputera wiec pewno do 3800 dobijemy.Niexh siedzi jeszcze te 10 dni na dooopie
Pamiętaj, ze ns tym etapie tylko regularne skurcze co mniej niz 10min i utrzymujace sie przynajmniej pol godziny zwiastuja, ze cos sie dzieje. Reszta to Braxtony tylko takie juz hardcorowe [emoji1787]Wlasnie Braxtony mam już do połowy ciąży i dobrze je znam ale wczoraj to było co innego..
taki bolesny dłuższy ból jak na okres, takiego nie miałam.. tzn mialam jak trafiłam z krwotokiem do szpitala w 14tc, wtedy do tego były regularne, a wczoraj na szczęście nie... Obyśmy wytrwaly U nas 30.08 jest wolne narodowe wiec nie planują cesarek, gdyby nie to miałabym ją 31.08. Niby jeden dzień ale w UK to oznacza że dziecko pójdzie o rok pozniej do szkoły
A co w nasieniu jest obniżone?I rzeczywiście pomogło?
Wlasnie to samo mi lekarka w poniedziałek mówiła że te regularne co ok 10 min lub mniej mogą zwiastować poród.. Więc myślę że to był fałszywy alarm ale były naprawdę bolesne.. jak napisałaś hardcorowy BraxtonPamiętaj, ze ns tym etapie tylko regularne skurcze co mniej niz 10min i utrzymujace sie przynajmniej pol godziny zwiastuja, ze cos sie dzieje. Reszta to Braxtony tylko takie juz hardcorowe [emoji1787]
Starsza tak. Za Tata i przyjaciolkami, ale tez mowi, ze uwielbia tu byc z Dziadkami. Nie wie, ze po powrocie bedzie za nimi teskic. Nie ogarnia tego. A mlodsza szogun wiec jej obojetne gdzie szaleje [emoji38]Wlasnie to samo mi lekarka w poniedziałek mówiła że te regularne co ok 10 min lub mniej mogą zwiastować poród.. Więc myślę że to był fałszywy alarm ale były naprawdę bolesne.. jak napisałaś hardcorowy Braxton [emoji12]
Jak tam pobyt w ojczyznie ? Tęsknią już dziewczyny za domem ?
Wlasnie Braxtony mam już do połowy ciąży i dobrze je znam ale wczoraj to było co innego..
taki bolesny dłuższy ból jak na okres, takiego nie miałam.. tzn mialam jak trafiłam z krwotokiem do szpitala w 14tc, wtedy do tego były regularne, a wczoraj na szczęście nie... Obyśmy wytrwaly U nas 30.08 jest wolne narodowe wiec nie planują cesarek, gdyby nie to miałabym ją 31.08. Niby jeden dzień ale w UK to oznacza że dziecko pójdzie o rok pozniej do szkoły
No fakt ,u mnie to samo by bylo.Na szczescie,my jeszcze sie zalapiemy.To zaciskamy nogiWlasnie Braxtony mam już do połowy ciąży i dobrze je znam ale wczoraj to było co innego..