annemarie
Fanka BB :)
Ja mialam w 17 dpt bete 117 i z tego blizniaki.Takze tegesOj jak najbardziej, ja miałam 7 dpt 147
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam w 17 dpt bete 117 i z tego blizniaki.Takze tegesOj jak najbardziej, ja miałam 7 dpt 147
O dżizaz, to pojechałaś ostro, wszystkie normy zaklucilasJa mialam w 17 dpt bete 117 i z tego blizniaki.Takze teges
Tak tak telefoniczną. Rano było usg i krew. A po wynikach o 12 dzwonił lekarz bo tak to bym musiała czekać sporo na wyniki.To nie masz dzisiaj wizyty tylko konsultacje?
Ooo a mi lekarz powiedział że małyJa to takiego pięknego estradiolu to nigdy nie mialam
Nie ma sie co jarac za wczasuO dżizaz, to pojechałaś ostro, wszystkie normy zaklucilas
Nie mam pojęciaOoo to my się zmagaliśmy z małą ilością, ale też nie wiem jak mała jest u nich.
Na ruchliwość l karnityna - naprawdę pomaga. My mieliśmy ruchliwość super, ale po l karnitynie była ruchliwość zawrotna . Na ilość salfazin, cynk, selen, Wit C. Osobiście jednak... po suplementach i walce na ilość przegraliśmy. 2 lata się bujalismy.
Jaką mają ilość wiesz?
A jak usg? Ile masz pęcherzyków widocznych? I kiedy lekarz planuje Ci punkcję?Tak tak telefoniczną. Rano było usg i krew. A po wynikach o 12 dzwonił lekarz bo tak to bym musiała czekać sporo na wyniki.
Ooo a mi lekarz powiedział że mały
No powiem szczerze że nie powiedzieli ile. Powiedzieli że nie rosną równomiernie i tak jakoś miałam wrażenie że nie są jacyś zadowoleni z tego co widzą. Powiedzieli że we wtorek. Teraz zapisał mi na dziś i jutro menopur po 225 jednostek. A w niedzielę wieczorem menopur 150, gonapeptyl x2 i do tego ovitrelle. A we wtorek o 9:00 pobranie.A jak usg? Ile masz pęcherzyków widocznych? I kiedy lekarz planuje Ci punkcję?
To że nie rosną równomiernie, to nie nowość, bardzo często tak jest, u mnie podczas pierwszej stymulacji, też lekarz kręcił głową, że są pęcherzyki za małe, trochę za wolno i nierównomiernie rosną, a był to 7 bądź 8 dzień stymulacji, finalnie pobrali 22 pęcherzyki i 15 dojrzałych. A Ty jakie masz AMH?No powiem szczerze że nie powiedzieli ile. Powiedzieli że nie rosną równomiernie i tak jakoś miałam wrażenie że nie są jacyś zadowoleni z tego co widzą. Powiedzieli że we wtorek. Teraz zapisał mi na dziś i jutro menopur po 225 jednostek. A w niedzielę wieczorem menopur 150, gonapeptyl x2 i do tego ovitrelle. A we wtorek o 9:00 pobranie.
Mi też lekarz nie mówił wcześniej ile jest. Dowiedziałam że dopiero po punkcjiNo powiem szczerze że nie powiedzieli ile. Powiedzieli że nie rosną równomiernie i tak jakoś miałam wrażenie że nie są jacyś zadowoleni z tego co widzą. Powiedzieli że we wtorek. Teraz zapisał mi na dziś i jutro menopur po 225 jednostek. A w niedzielę wieczorem menopur 150, gonapeptyl x2 i do tego ovitrelle. A we wtorek o 9:00 pobranie.