reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Hej laski, dzwonili dziś do mnie ze szpitala z datą cesarki 1 września.... K..wa jak ja się boję! Tzn obym wytrzymała bo wczoraj chwyciły mnie wieczorem 3 bolesne skurcze..inne niż do tej pory i już myślałam że rano będziemy jechać na porodówkę ...Ale cisza wiec mam nadzieję że to był fałszywy alarm... Nie nadążam wszystkiego tu czytać więc tak wpadłam tylko z newsami
Kachar
I rzeczywiście pomogło?U nas najpierw Fertilman Plus a Teraz Ten Fertil On
Patrzę na Twoje wyniki i estradiol masz ok, LH mi nie kazał robić, ale też widzę, że masz ok bo jest niski, progesteron wysoki ale Ty nie będziesz miała świeżego transferu więc nim się nie powinnaś przejmować. A o której masz wizytę?Dziewczyny mam wyniki hormonów. 8 dzień stymulacji dzisiaj co o tym myśleć? Rozmowę z lekarzem mam później dopiero.
Gonzi
No właśnie już 15 minut temu powinien dzwonić. Jeszcze mam jechać na wyjazd i czekam żeby zadzwonił i jak po złości dziś nie zadzwonił na czasPatrzę na Twoje wyniki i estradiol masz ok, LH mi nie kazał robić, ale też widzę, że masz ok bo jest niski, progesteron wysoki ale Ty nie będziesz miała świeżego transferu więc nim się nie powinnaś przejmować. A o której masz wizytę?
Powiem Ci szału nie było u nas morfologia była 0 po tabletkach wzrosła ale baaaardzo mozolnie
I rzeczywiście pomogło?
To nie masz dzisiaj wizyty tylko konsultacje?No właśnie już 15 minut temu powinien dzwonić. Jeszcze mam jechać na wyjazd i czekam żeby zadzwonił i jak po złości dziś nie zadzwonił na czas
mala_Mi 80
O matko, jeszcze 12 dni Musisz dalej zaciskać nogi, trzymam kciuki żebyś wytrzymałaHej laski, dzwonili dziś do mnie ze szpitala z datą cesarki 1 września.... K..wa jak ja się boję! Tzn obym wytrzymała bo wczoraj chwyciły mnie wieczorem 3 bolesne skurcze..inne niż do tej pory i już myślałam że rano będziemy jechać na porodówkę ...Ale cisza wiec mam nadzieję że to był fałszywy alarm... Nie nadążam wszystkiego tu czytać więc tak wpadłam tylko z newsami
annemarie
Pewno Braxtony cie chwycily.U mnie na razie cisza,ale modle sie o to samo.Mlody osiagnal wymiary 40 tc,wczoraj 3300 wg komputera wiec pewno do 3800 dobijemy.Niexh siedzi jeszcze te 10 dni na dooopieHej laski, dzwonili dziś do mnie ze szpitala z datą cesarki 1 września.... K..wa jak ja się boję! Tzn obym wytrzymała bo wczoraj chwyciły mnie wieczorem 3 bolesne skurcze..inne niż do tej pory i już myślałam że rano będziemy jechać na porodówkę ...Ale cisza wiec mam nadzieję że to był fałszywy alarm... Nie nadążam wszystkiego tu czytać więc tak wpadłam tylko z newsami
reklama
Justi92
Cześć dziewczyny przepraszam że nie napisałam wczoraj, chciałam ale nie miałam już sił.. Spokojnie-z Patrykiem chwała Bogu wszystko wporzadku ładnie się rozwija ma piękne silne serduszko i wszystko idzie w dobrym kierunku. Genetyczka nie miała żadnych zastrzeżeń, z buzi nawet trochę już podobny do mnie mam nadzieję że charakteru po mnie nie odziedziczyDziewczyny, a @Justi92 się odzywała??? Czy przegapiłam?
Podziel się: