reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boże dziewczyny jak ja się dziś czuje. 🤮🤮 Żołądek odmawia mi posłuszeństwa... na każdy zapach mnie cofa. Jestem słaba, śpiąca i cholernie zmęczona. Śniadanie drobne wymuszone wylądowało w klozecie. 😭

Boje się, że złapałam coś od okruszka. Czy ewentualna jelitowka może zaszkodzić kropkowi?
Nic dziecku nie będzie, jak nie dasz rady jeść to chociaż wodę małymi łyczkami pij , współczuję 🙁 , a ja dzisiaj jechałam do pracy autobusem i taka śmierdząca czosnkiem baba obok mnie usiadła , mateczko kochana , mnie od razu na rzygi 🤢🤢🤢🤢, no tylko powiedzić zostało spierda... laj staru rumplu na przód autobusu a nie powietrze zatruwasz ciężarnym 🥴🥴

Dziewczyny mam pytanie/prośbę o radę. 3 lipca miałam transfer 5 dniowej blastki z AZ. Na początku beta rosła modelowo chociaż prog spadał ale utrzymywał się na poziomie 30. W pewnym momencie zaczęłam brudzić, plamić, na usg w 5t3 d był maleńki pęcherzyk (za mały jak na ten etap ale gin kazała czekać na rozwój sytuacji). Jestem na metforminie, heparynie, acardzie, thyrozolu, dopegycie i metylowanych wit. We wtorek miałam 2 usg ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk, echo zarodka 5 mm ale bez serca, ciąża odpowiada 5t6d a u mnie był 7t2d. Gin stwierdziła że niestety nie ma szans na rozwój, mam odstawić leki i czekać na poronienie a jak nie to wywoływanie. Ostatnie 2 przyrosty bety bardzo kiepskie. Tyle że czuję się b. dobrze fizycznie, nie mam żadnych plamień, krwawień, bóli. To moja druga ciąża i ewentualna 2 strata w ciągu roku a mam 40 lat. Czy były tu takie przypadki że ciąża po ivf była młodsza ale nadgoniła czy nie mam na co liczyć...
a jakie były przyrosty bety???

Dzień dobry [emoji3590]

Dziewczyny w kalendarzu mamy straszne pustki [emoji2368] chyba, że coś ominelam [emoji848]
Spokojnego dnia Wam życzę [emoji3590]
Evelcia taka pogoda że każda dziś odpuściła lekarzy i badania :p to tylko cisza przed burza😁 a tak wg to chciałam wam wszystkim życzyć miłego i pełnego uśmiechu dnia w ten pochmurny dzień 🌈🌈🌈🥰❣️❤️💙💚💛🧡❤️💜🤎🖤🤍❤️❣️

Evelcia taka pogoda że każda dziś odpuściła lekarzy i badania :p to tylko cisza przed burza😁 a tak wg to chciałam wam wszystkim życzyć miłego i pełnego uśmiechu dnia w ten pochmurny dzień 🌈🌈🌈🥰❣️❤️💙💚💛🧡❤️💜🤎🖤🤍❤️❣️
U mnie świeci słoneczko 😊. Ogólnie to nie pamiętam kiedy padało i mam dość podlewania🥴
Jak się czujesz?
Ja ciągle super, tylko ze dwa dni mnie głowa boli

U mnie świeci słoneczko 😊. Ogólnie to nie pamiętam kiedy padało i mam dość podlewania🥴
Jak się czujesz?
Ja ciągle super, tylko ze dwa dni mnie głowa boli
Ból głowy normalny na tym etapie, też w niedzielę i poniedziałek się męczyłam , ilość krwi się zwiększa i stąd ból, na mnie niestety paracetamol nie działa , więc czekam aż to minie 🙁

reklama
Do góry