I jak dzwonili z labo?bo do mnie jeszcze nieJeszcze nie dzwonili, czekanie jest najgorsze
Dzisiaj już jest ok, no spa pomaga, bo wczoraj było słabo
reklama
Ja zadzwoniłam i poprosiłam o kontakt z embriologiem. Oddzwonili i mieliśmy 7 dojrzałych komórek, z czego 5 zapłodniło się prawidłowo, 1 nieprawidłowo, a jednej nie są pewniI jak dzwonili z labo?bo do mnie jeszcze nie
Trzymam kciuki za Twoje dobre wiadomości [emoji110][emoji110]
To superr,też mocno trzymam kciuki ,żeby były piekne zarodki u ciebie,i żeby się udałoJa zadzwoniłam i poprosiłam o kontakt z embriologiem. Oddzwonili i mieliśmy 7 dojrzałych komórek, z czego 5 zapłodniło się prawidłowo, 1 nieprawidłowo, a jednej nie są pewni
Trzymam kciuki za Twoje dobre wiadomości [emoji110][emoji110]
nieagatka
Fanka BB :)
Woda kokosowa, malymi lyczkami. Zeby Ci sie nie odwodnil, nie ma nic lepszego.Ja magnez mam przeterminowany [emoji1751] dziś chciałam łyknąć. Dobrze, że sprawdziłam
Lepiej, ale jeść nie chce. [emoji22]
Dzień dobry, chciałam zapytać o lek.Anetę Kozioł też się u niej leczymy, niestety trudno znaleźć jakieś opinie na jej temat.. jest coś, czym chciałabyś się podzielić? Mi wydaję się być sympatyczna, ale małomówna, nie wiem czy mogę pytać,czy moje pytania są głupie.. proszę o pomoc..No gratuluję!!! A właśnie przed chwilą Wiorka prosiła o dowody na 1 udane in vitro
PsychoPatka91
Hej dziewczyny, mam pytanie do tych co w DE się leczą. Dostałam @, więc mój mąż zadzwonił do kliniki, że przyszła @ i co dalej. Od lekarza miałam wypisana receptę na anty, babka przez tel przekazała, że mam zacząć brać anty i ona zrobi cały plan dzialania i nam prześlę... Ale jak to tak, bez usg? Poczekam kilka dni na ten plan i zobaczę, co na nim jest. Lekarza mam tego samego co robił mi inseminacje. I co dziwne, nie zlecił żadnych dodatkowych badań czy coś,a dziewczyny, Wy piszecie o różnych specjalistach do których chodzicie... Nie wiem co mam teraz o tym myśleć
Dziewczyny mam pytanie/prośbę o radę. 3 lipca miałam transfer 5 dniowej blastki z AZ. Na początku beta rosła modelowo chociaż prog spadał ale utrzymywał się na poziomie 30. W pewnym momencie zaczęłam brudzić, plamić, na usg w 5t3 d był maleńki pęcherzyk (za mały jak na ten etap ale gin kazała czekać na rozwój sytuacji). Jestem na metforminie, heparynie, acardzie, thyrozolu, dopegycie i metylowanych wit. We wtorek miałam 2 usg ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk, echo zarodka 5 mm ale bez serca, ciąża odpowiada 5t6d a u mnie był 7t2d. Gin stwierdziła że niestety nie ma szans na rozwój, mam odstawić leki i czekać na poronienie a jak nie to wywoływanie. Ostatnie 2 przyrosty bety bardzo kiepskie. Tyle że czuję się b. dobrze fizycznie, nie mam żadnych plamień, krwawień, bóli. To moja druga ciąża i ewentualna 2 strata w ciągu roku a mam 40 lat. Czy były tu takie przypadki że ciąża po ivf była młodsza ale nadgoniła czy nie mam na co liczyć...
Vinszka
Boże dziewczyny jak ja się dziś czuje. Żołądek odmawia mi posłuszeństwa... na każdy zapach mnie cofa. Jestem słaba, śpiąca i cholernie zmęczona. Śniadanie drobne wymuszone wylądowało w klozecie.
Boje się, że złapałam coś od okruszka. Czy ewentualna jelitowka może zaszkodzić kropkowi?
Boje się, że złapałam coś od okruszka. Czy ewentualna jelitowka może zaszkodzić kropkowi?
reklama
Vinszka
A może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem? Może ten miał słaby sprzęt?Dziewczyny mam pytanie/prośbę o radę. 3 lipca miałam transfer 5 dniowej blastki z AZ. Na początku beta rosła modelowo chociaż prog spadał ale utrzymywał się na poziomie 30. W pewnym momencie zaczęłam brudzić, plamić, na usg w 5t3 d był maleńki pęcherzyk (za mały jak na ten etap ale gin kazała czekać na rozwój sytuacji). Jestem na metforminie, heparynie, acardzie, thyrozolu, dopegycie i metylowanych wit. We wtorek miałam 2 usg ciąża wewnątrzmaciczna pęcherzyk, echo zarodka 5 mm ale bez serca, ciąża odpowiada 5t6d a u mnie był 7t2d. Gin stwierdziła że niestety nie ma szans na rozwój, mam odstawić leki i czekać na poronienie a jak nie to wywoływanie. Ostatnie 2 przyrosty bety bardzo kiepskie. Tyle że czuję się b. dobrze fizycznie, nie mam żadnych plamień, krwawień, bóli. To moja druga ciąża i ewentualna 2 strata w ciągu roku a mam 40 lat. Czy były tu takie przypadki że ciąża po ivf była młodsza ale nadgoniła czy nie mam na co liczyć...
Podziel się: