reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To super,u mnie pobrano 7,z czego 6 jest dojrzałych, będą hodowane do blastocysty jeśli dadzą radę.A u ciebie?jak się czujesz?
Jutro pewnie zadzwonią to się dowiem czy dojrzałe i ile się zapłodniło.
Przespałam cały dzień a teraz boli mnie brzuch. Strasznie boli ale wzięłam apap
A Ty jak się czujesz??

reklama
Kochana odebrać wynik to nie nie lada wyczyn 😂ja odbierałam zawsze online przez tel. i po zalogowaniu do tel. odsuwałam go na bok i krążyłam wokół niego, nie mając odwagi spojrzeć na wynik 🤦‍♀️po kilku minutach, jak już serce waliło jak dzwon, jednym okiem spoglądałam na wynik 😁jak tchórz 😂
Miałam identycznie przy inseminacjach 😐 prawie wzrok z nerwów traciłam. Może dlatego mam takie awersje do odczytania wyników bo za mną nic innego tylko same porażki 🤔

Miałam identycznie przy inseminacjach 😐 prawie wzrok z nerwów traciłam. Może dlatego mam takie awersje do odczytania wyników bo za mną nic innego tylko same porażki 🤔
No tak... Po tylu porażkach to zrozumiałe, ale in vitro daje zdecydowanie lepsze wyniki, masz dużo pięknych blastek, więc ogromne szanse na sukces. Zobaczysz, będzie dobrze 🙂

Hej. Ja mam niedrożne jajowody i również mam już 9 letniego Syna. Pierwszy raz przystąpiliśmy do invitro w marcu. Mąż super wyniki nasienia. Ja z dobrymi wynikami bez innych chorób. Podane dwa zarodki próba nie udana🥺. Przystąpiłam do drugiej próby 14 lipca (punkcja) transfer 17 lipca. Jutro mam zrobić wyniki Bety i będę wiedziała czy się powiodło. Myślę że wpływ ma wiele czynników na które my same często nie mamy niestety 🤷
A co było powodem iż pierwsza nie udana ? Z tego co wyczytałam to się udało i bliźniaki ?! Jeżeli tak to wielkie gratulacje 🥰

Dziewczyny ja juz po punkcji.Dziękuję za kciuki,udało się pobrać 7 komórek,z czego 6 jest dojrzałych,będą hodowane do blastocysty,jeśli się uda.W pon mają dzwonić ,jeśli będą zarodki,chyba że teraz w tyg zadzwonią,że się nie udało nic.[emoji8][emoji4]
Bardzo dobry wynik [emoji16][emoji16] Teraz kciuki za piękne zarodki z tych komóreczek [emoji110][emoji110][emoji16][emoji16]

reklama
O żesz, to teraz mam stres 😲😳😳😳 kuźwa od wczoraj mam taką kołomyję w głowie że szok, non stop myślę i myślę, udało się, nie udało się..... Oszaleję sama ze sobą 😏
Niestety mam to samo. Raz myślę, że się udało, a czemu miałoby się nie udać, a później... czy faktycznie byłabym aż taką szczęściarą?

Myślałam, że będę spokojniejsza. Nic bardziej mylnego.

Do góry