Ja mam coś z pharmaceris ale i tak mam rozstępy pod brzuchem . Przy pierwszej ciąży miałam mały brzuszek przez małowodzie a teraz dość spory bo wód jest dość sporo. Oby po ciąży zrobiły się mniej wyraźne. Zobaczymy jak to będzie.ja w sumie też miałam mały brzuszek ale tak dla spokojnej głowy smarowałam i teraz też będę , tylko jeszcze nie wiem czym , Lewandowska pewnie jakiś smalec z konia by poleciła czy cuś
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Spokojnie to tak ma zadziałać, za dwa tygodnie zaczniesz stymulacje, u mnie dłużej działał ten zastrzyk po prostu, ale strach był, już o adopcji komórki myśleliśmy, ale potem ruszyłoTo nie powinien mi tego podać ? Nie strasz[emoji134]
Kachar
Moim zdaniem powtórz jutro i do lekarza koniecznie!Dziewczyny, jakieś cudo mi wyszło z powiewu . Jutro będę dzwonić do lekarki z kliniki ale wydaje mi się że ona jest na urlopie. Mam iść gdzieś na gwałt do jakiegoś gina?
Edit
Mam powtórzyć badanie bo może jakieś zabrudzenia się do moczu dostały
Melania_1407
WitajNie mam pojęcia dlaczego w marcu się nie powiodło....być może dlatego że przeżyłam silny stres który wówczas nie powinien mieć miejsca w moim życiu ...jednak los tak chciał i wszystkim pokierował że nie skończyło się dobrze ...ale tak na prawdę nie wiem co było przyczyną...równie dobrze mogło coś innego i po prostu tak miało być. Teraz udana aczkolwiek lekarza i pierwsze USG mam 11 sierpnia i jeszcze żyje w niepewności. Miałam podane dwa zarodki ale czy bliźniaki to też nie wiem ale chyba raczej nie....moje przyrosty bety 10 dpt - 183, 12 dpt - 428, 16 dpt - 1713....więc przysroty chyba jak na jedno....jestem bardzo szczęśliwa ale jeszcze wszystko może się wydarzyć. Oczywiście pragnę tego aby było dobrze.A co było powodem iż pierwsza nie udana ? Z tego co wyczytałam to się udało i bliźniaki ?! Jeżeli tak to wielkie gratulacje
[emoji8]
Spokojnie to tak ma zadziałać, za dwa tygodnie zaczniesz stymulacje, u mnie dłużej działał ten zastrzyk po prostu, ale strach był, już o adopcji komórki myśleliśmy, ale potem ruszyło [emoji6]
O żesz, to teraz mam stres kuźwa od wczoraj mam taką kołomyję w głowie że szok, non stop myślę i myślę, udało się, nie udało się..... Oszaleję sama ze sobą
Evela.6
Wiesz co, zastanawiam się czy te badanie w ogóle jest przydatne skoro jak widać i te zdrowe zarodki nie zostają.a czemu się zastanawiasz nad tym, czy jest sens? Bo finalnie nie ma implantacji? Myślę, że finalnie to kwestia kasy i tego, czy chcesz transferować w ciemno (zwłaszcza, że masz już biopsję pobraną). No ale kasa słuszna; a jak widać po drugim transferze nie tam może być problem; albo miałaś pecha i były inne wady akurat w tych dwóch, które nie dały się wybadać pgs. A tak w ogóle to po prostu zastanawiaj się nad tym, gdy będziesz już po kolejnym transferze, a nie teraz. Nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość. [emoji8]
Wiem, że może być duzo powodów czemu tak się dzieje.
Będę się nad tym zastanawiać jeśli z pozostałej dwójki żadno z nami nie zostanie [emoji2368]
Evela.6
Tak będę próbować w tym cyklu chociaż powiem Ci, że jakoś tak bez większej nadzieji na powodzenie do tego podchodze [emoji2368] ciekawi mnie co doktor, w ogóle zaproponuje.To po tych dwóch będziesz się zastanawiać czy badać, może z tych dwóch będzie parka :-) czytałam ze próbujesz dalej? I dobrze. Może się uda teraz, albo kolejny puzzel do diagnozy. Bo czasem to właśnie te „nieudane” transfery są kluczem do sukcesu. Tule mocno bo pewnie nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak musi być Ci trudno[emoji17]
Dowiem się za tydzień.
reklama
JestemMama!
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: