reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jakieś cudo mi wyszło z powiewu 😱. Jutro będę dzwonić do lekarki z kliniki ale wydaje mi się że ona jest na urlopie. Mam iść gdzieś na gwałt do jakiegoś gina?
Edit
Mam powtórzyć badanie bo może jakieś zabrudzenia się do moczu dostały

Załączniki

• Screenshot_20210803-190005_Chrome.jpg
    Screenshot_20210803-190005_Chrome.jpg
    196,1 KB · Wyświetleń: 135
Ostatnia edycja:
reklama
O żesz, to teraz mam stres [emoji44][emoji15][emoji15][emoji15] kuźwa od wczoraj mam taką kołomyję w głowie że szok, non stop myślę i myślę, udało się, nie udało się..... Oszaleję sama ze sobą [emoji57]
To normalne ta ciągła gonitwa myśli, mi zawsze po transferze głowa parowała od tego myślenie czy się udało czy nie [emoji2957][emoji2957][emoji2957] Ale ja mam takie przeczucie, że u Ciebie będzie piękna beta [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry