reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mój mąż bardzo lubi taką piosenkę o tesciowej: teściowo teściowo ty stary rowerze, chociaż pedałów chociaż brak. Pedały się jakoś dobierze i z teściem pojedziesz w szeroki świat. 🤪

reklama
Cześć dziewczyny,
U mnie 20dpt, beta ostatnia ponad 3000 ide dzis na pierwsze USG i boje sie nie ukrywam.
Powodzenia!!!!
Cześć i czołem dzisiaj,u mnie oczywiście nie może być za dobrze bo na papierze rano zobaczyłam dwie kreski krwi ale bardzo bardzo malutko i ciemnej wręcz brązowej, mam nadzieję, że to od tego nieszczęsnego krwiaka... Do lekarza nie będę pędzić dziś bo nawet nie mam gdzie a dopiero 16 sierpnia mam wizytę, teraz to zupełnie nie wiem jak wytrzymam... 😔😔 mam nadzieję, że to nie żaden efekt infekcji czy mojego wygrzania pod kołdrą 😑😑😑

W ogóle powiedzcie mi czy częste USG w ciąży szczególnie w 1 trymestrze szkodzi dziecku?
Nope nope nope. Na początku miałam USG co tydzień... Chyba po 9/10 tygodniu był spokój i tak już jak zalecał lekarz.

O kurcze.. to nie chce mieć wnuka/wnuczki? Aż tak źle życzy synowi? Kiepsko... Ale nie przejmuj się.

Zrób jej na złość!! 😊😊😝
Własnie! Zrób jej na złość i miej cudownego dzidzisia. Ja to po takich teoriach byla bum w stanie ograniczyc kontakt “babci” z dzieckiem.
Pewnie Twoja mama wspiera Cie i rozumie te trudno drogę. U mnie maż nie mogl byc ze mna na transferze i jako jedyna bylam z moja mama 🤣 a reszta same pary. Moja mama jest cudowna i bardzo mi pomaga, teściowa nic nie wie i nie wiem czy sie dowie bo istnieje szansa, ze ma podobne poglady do Twojej. Ściskam Cie mocno 💕💕💕

Teściowo, teściowo, a niech cię szlag trafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi 😂

Ty jej nie słuchaj, nie przejmuj się i walcz o to co dla was jest spełnieniem. Nie lubię jak mi się skrzydła piscina. Okrutna baba z niej
Okrutna ,prawda,i jaka fałszywa.Bo tu do ciebie pięknie mówi,ale za plecami to już jest inaczej....

reklama
Cześć i czołem dzisiaj,u mnie oczywiście nie może być za dobrze bo na papierze rano zobaczyłam dwie kreski krwi ale bardzo bardzo malutko i ciemnej wręcz brązowej, mam nadzieję, że to od tego nieszczęsnego krwiaka... Do lekarza nie będę pędzić dziś bo nawet nie mam gdzie a dopiero 16 sierpnia mam wizytę, teraz to zupełnie nie wiem jak wytrzymam... 😔😔 mam nadzieję, że to nie żaden efekt infekcji czy mojego wygrzania pod kołdrą 😑😑😑

W ogóle powiedzcie mi czy częste USG w ciąży szczególnie w 1 trymestrze szkodzi dziecku?
Usg nie szkodzi, przecież to krotnie badanie. U mnie po krwiaku plamienie raz mniejsze raz większe raz wcale utrzymywało się grubo ponad miesiąc...

Do góry