reklama
Trzymam kciuki!! Wiem co czujesz bo ja mam to samo... USG mam dopiero w środę a stres już jest. Wierzę że będzie dobrze!! Czekamy na same cudowne wieściCześć dziewczyny,
U mnie 20dpt, beta ostatnia ponad 3000 ide dzis na pierwsze USG i boje sie nie ukrywam.
Vinszka
Fanka BB :)
Powodzenia!!!!Cześć dziewczyny,
U mnie 20dpt, beta ostatnia ponad 3000 ide dzis na pierwsze USG i boje sie nie ukrywam.
Nope nope nope. Na początku miałam USG co tydzień... Chyba po 9/10 tygodniu był spokój i tak już jak zalecał lekarz.Cześć i czołem dzisiaj,u mnie oczywiście nie może być za dobrze bo na papierze rano zobaczyłam dwie kreski krwi ale bardzo bardzo malutko i ciemnej wręcz brązowej, mam nadzieję, że to od tego nieszczęsnego krwiaka... Do lekarza nie będę pędzić dziś bo nawet nie mam gdzie a dopiero 16 sierpnia mam wizytę, teraz to zupełnie nie wiem jak wytrzymam... mam nadzieję, że to nie żaden efekt infekcji czy mojego wygrzania pod kołdrą
W ogóle powiedzcie mi czy częste USG w ciąży szczególnie w 1 trymestrze szkodzi dziecku?
Łoooooo, będzie grubo . Chyba obie musimy założyć kaftanyJa bede trzymac kciuki za usg, a Ty za to zebym jakos dotarla do PL z moimi szogunami. Nocnym lotem [emoji2358]
Umowa stoi?[emoji16]
Vinszka
To chyba dokładnie ta samą piosenka tylko że ja przytoczyłam końcówkęA mój mąż bardzo lubi taką piosenkę o tesciowej: teściowo teściowo ty stary rowerze, chociaż pedałów chociaż brak. Pedały się jakoś dobierze i z teściem pojedziesz w szeroki świat.
To prawda,też tak myślę.Widać tak jej zależy na wnukach. Bardzo dobrze, nie odzywaj się, jakim trzeba by podłym człowiekiem aby takie słowa wypowiadać...
Malenaaa
Zaciekawiona BB
Własnie! Zrób jej na złość i miej cudownego dzidzisia. Ja to po takich teoriach byla bum w stanie ograniczyc kontakt “babci” z dzieckiem.O kurcze.. to nie chce mieć wnuka/wnuczki? Aż tak źle życzy synowi? Kiepsko... Ale nie przejmuj się.
Zrób jej na złość!!
Pewnie Twoja mama wspiera Cie i rozumie te trudno drogę. U mnie maż nie mogl byc ze mna na transferze i jako jedyna bylam z moja mama a reszta same pary. Moja mama jest cudowna i bardzo mi pomaga, teściowa nic nie wie i nie wiem czy sie dowie bo istnieje szansa, ze ma podobne poglady do Twojej. Ściskam Cie mocno
Gonzi
Trzymam kciuki nie stresuj się będzie dobrze! Dawaj znać po wizycieCześć dziewczyny,
Okrutna ,prawda,i jaka fałszywa.Bo tu do ciebie pięknie mówi,ale za plecami to już jest inaczej....Teściowo, teściowo, a niech cię szlag trafi, to, co ty wyczyniosz, diabeł nie potrafi
Ty jej nie słuchaj, nie przejmuj się i walcz o to co dla was jest spełnieniem. Nie lubię jak mi się skrzydła piscina. Okrutna baba z niej
reklama
Aduś16
Usg nie szkodzi, przecież to krotnie badanie. U mnie po krwiaku plamienie raz mniejsze raz większe raz wcale utrzymywało się grubo ponad miesiąc...Cześć i czołem dzisiaj,u mnie oczywiście nie może być za dobrze bo na papierze rano zobaczyłam dwie kreski krwi ale bardzo bardzo malutko i ciemnej wręcz brązowej, mam nadzieję, że to od tego nieszczęsnego krwiaka... Do lekarza nie będę pędzić dziś bo nawet nie mam gdzie a dopiero 16 sierpnia mam wizytę, teraz to zupełnie nie wiem jak wytrzymam... mam nadzieję, że to nie żaden efekt infekcji czy mojego wygrzania pod kołdrą
W ogóle powiedzcie mi czy częste USG w ciąży szczególnie w 1 trymestrze szkodzi dziecku?
Podziel się: