reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rozumiem. Ja to rozumiem, naprawdę. Bardzo Ci współczuję i wiem, że Ci ciężko.

Tylko to zdanie było ... 🤔 no mnie by się cholernie przykro zrobiło nie posiadając dzieci, a ja je mam.
Zgadzam się, wiele dziewczyn tutaj walczy od lat o choćby jedno dzieciątko, nie użalałabym się nad sobą na tym forum starając się o trzecie , sorki

reklama
zawsze krotki, nikt nie proponował dlugiego
może porozmawiaj o długim z lekarzem , u mnie zastosował ponieważ mam bardzo małe amh 0,6, więc trzeba było walczyć o jak najlepsze komórki , i tak też się stało . Asia a Ty ile masz lat jeśli mogę zapytać ? Ja mam 37 no i to niskie amh , także mi już czas się kończy 😬

Zgadzam się, wiele dziewczyn tutaj walczy od lat o choćby jedno dzieciątko, nie użalałabym się nad sobą na tym forum starając się o trzecie , sorki
Nie ja tego tak też nie odbieram. Dziewczyna przechodzi żałobę. Dajmy jej wsparcie ja się tylko postawiłam w niektórych dziewczynach skórze i naprawdę zrobiło mi się żal i przykro.

Tak jak @motylek24 napisała. Nie cisnę. Nie chcę ***** burzy.

@Riddikulus wybacz, poprostu przetrwaj żałobę i zastanów się co dalej.

Gdzie taki koszt?
tylko jedna klinika z Pl bada genetycznie, invicta i to ten koszt, wiele klinik wysyla do nich probki. ja mialam procedure w parens ale do badania genetycznego probki byly wysylane do invicty, potem dostajesz raport, ktory zdrowy ktoru chory zarodek. plus na rapircie wodzisz w jakich za duzo czy za malo chromosomow, czekalam 2 tyg na wyniki

Gdzie taki koszt?
w invicta; tylko jeszcze trzeba doliczyc koszt biopsji
tylko jedna klinika z Pl bada genetycznie, invicta i to ten koszt, wiele klinik wysyla do nich probki. ja mialam procedure w parens ale do badania genetycznego probki byly wysylane do invicty, potem dostajesz raport, ktory zdrowy ktoru chory zarodek. plus na rapircie wodzisz w jakich za duzo czy za malo chromosomow, czekalam 2 tyg na wyniki
Malina ja nie miałam pakietu więc miałam jeszcze koszt biopsji 2100. Ty miałaś biopsje w pakiecie ?

może porozmawiaj o długim z lekarzem , u mnie zastosował ponieważ mam bardzo małe amh 0,6, więc trzeba było walczyć o jak najlepsze komórki , i tak też się stało . Asia a Ty ile masz lat jeśli mogę zapytać ? Ja mam 37 no i to niskie amh , także mi już czas się kończy 😬
ja mam 35 i AMH przez PCOS 6 do 8

reklama
Do góry