reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rozumiem. Ja to rozumiem, naprawdę. Bardzo Ci współczuję i wiem, że Ci ciężko.

Tylko to zdanie było ... 🤔 no mnie by się cholernie przykro zrobiło nie posiadając dzieci, a ja je mam.
Zgadzam się, wiele dziewczyn tutaj walczy od lat o choćby jedno dzieciątko, nie użalałabym się nad sobą na tym forum starając się o trzecie , sorki

reklama
zawsze krotki, nikt nie proponował dlugiego
może porozmawiaj o długim z lekarzem , u mnie zastosował ponieważ mam bardzo małe amh 0,6, więc trzeba było walczyć o jak najlepsze komórki , i tak też się stało . Asia a Ty ile masz lat jeśli mogę zapytać ? Ja mam 37 no i to niskie amh , także mi już czas się kończy 😬

Zgadzam się, wiele dziewczyn tutaj walczy od lat o choćby jedno dzieciątko, nie użalałabym się nad sobą na tym forum starając się o trzecie , sorki
Nie ja tego tak też nie odbieram. Dziewczyna przechodzi żałobę. Dajmy jej wsparcie ja się tylko postawiłam w niektórych dziewczynach skórze i naprawdę zrobiło mi się żal i przykro.

Tak jak @motylek24 napisała. Nie cisnę. Nie chcę ***** burzy.

@Riddikulus wybacz, poprostu przetrwaj żałobę i zastanów się co dalej.

Gdzie taki koszt?
tylko jedna klinika z Pl bada genetycznie, invicta i to ten koszt, wiele klinik wysyla do nich probki. ja mialam procedure w parens ale do badania genetycznego probki byly wysylane do invicty, potem dostajesz raport, ktory zdrowy ktoru chory zarodek. plus na rapircie wodzisz w jakich za duzo czy za malo chromosomow, czekalam 2 tyg na wyniki

Gdzie taki koszt?
w invicta; tylko jeszcze trzeba doliczyc koszt biopsji
tylko jedna klinika z Pl bada genetycznie, invicta i to ten koszt, wiele klinik wysyla do nich probki. ja mialam procedure w parens ale do badania genetycznego probki byly wysylane do invicty, potem dostajesz raport, ktory zdrowy ktoru chory zarodek. plus na rapircie wodzisz w jakich za duzo czy za malo chromosomow, czekalam 2 tyg na wyniki
Malina ja nie miałam pakietu więc miałam jeszcze koszt biopsji 2100. Ty miałaś biopsje w pakiecie ?

może porozmawiaj o długim z lekarzem , u mnie zastosował ponieważ mam bardzo małe amh 0,6, więc trzeba było walczyć o jak najlepsze komórki , i tak też się stało . Asia a Ty ile masz lat jeśli mogę zapytać ? Ja mam 37 no i to niskie amh , także mi już czas się kończy 😬
ja mam 35 i AMH przez PCOS 6 do 8

reklama
Do góry