Evela.6
Fanka BB :)
zeby Cie ta beta zaskoczyla !Siedzę w labolatorium i czekam aby oddać krew, choć chyba to tylko formalnosc bo robiłam test i biało.
Trzymam kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby Cie ta beta zaskoczyla !Siedzę w labolatorium i czekam aby oddać krew, choć chyba to tylko formalnosc bo robiłam test i biało.
kurde dopiero doczytałam strasznie mi przykroNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
sorki za biopsje dodatkowo masz racje chyba 400xl od zarodkaw invicta; tylko jeszcze trzeba doliczyc koszt biopsji
Malina ja nie miałam pakietu więc miałam jeszcze koszt biopsji 2100. Ty miałaś biopsje w pakiecie ?
strasznie mi przykroNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Ja już po wizycie [emoji7] jest [emoji3590] nawet słyszałam jak bije [emoji7][emoji7][emoji7] nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć [emoji86] pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka [emoji86]
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica [emoji1787]
Ekstra . Obyś teraz miała już mniej stresówJa już po wizycie jest nawet słyszałam jak bije nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica
Z tego co się orientuję długie protokoły nie są dla kobiet z wysokim AMH, ryzyko hiperstymulacji bardzo wysokie... Ja mam amh ok 4 i lekarz wyciszył moje jajniki tabletkami anty, a potem poleciał krótkim protokołem, kiedyś myślałam, że to był protokół długi bo poprzedzony tabletkami porozmawiaj z lekarzem... Sama przymierzam się niebawem do stymulacji i nie wiem, jak tym razem będzie, czy powieli protokół z lekami czy wymyśli coś innegozawsze krotki, nikt nie proponował dlugiego
Super gratulacje !!!!Ja już po wizycie jest nawet słyszałam jak bije nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica