Justi92
Fanka BB :)
Nie pamietam chyba 23 wiem że 6t+1Ekstra . Obyś teraz miała już mniej stresów
A który masz dziś dpt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamietam chyba 23 wiem że 6t+1Ekstra . Obyś teraz miała już mniej stresów
A który masz dziś dpt?
Wydaje mi się, że beta idzie w kierunku ciąży biochemicznej dziewczyny pisały, że dobrze rokuje, jak beta w 6 dniu jest dwucyfrowa... Ja najwcześniej robiłam betę w 9 dniu więc nie mam żadnego porównania, mogę tylko domniemać ze w 5dpt była dwucyfrowa patrząc na moje wyniki z 9dpt..nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzyć betę za kilka dni...pozostaje tylko mieć nadzieję, że to była późna implantacja.. Miałaś może wczesną blastocystę? Bo któraś z dziewczyn pisała, że miała 1AA,to Ty?Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam betę 5 dpt… wynik 0,9….. zarodek 5 dniowy. Powiedzcie mi szczerze czy jest jakaś szansa że się ruszy…
Gratulacje, super wiadonoscJa już po wizycie jest nawet słyszałam jak bije nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
@Brakujemiwiary ile jajek znieslas?Może będzie jajecznica
Ja miałak mrożaka i na stronie Novum było napisane, że zła stymulacja przed podaniem zarodka, za słabo ukrwiona macica i za późno podany zarodek. Ja nie miała podanego nic co by wstrzymało mi owulację naturaną i rozumiem to tak, że miałam transfer po mojej owu kiedy organizm już przygotowywał się do okresu. Ja już czułam że będzie okres 4 dpt, a to jest ultra szybkoCo znaczy zle przygotowanie do transferu ?co masz na myśli ?
Właśnie patrzę na wynik i jest 22. Dziewczyny jestem w szoku. Otrivel badałam 27 więc chyba już nie powinno być go w organizmie, dziś 11 dzień pi zastrzyku, dobrze mysle?zeby Cie ta beta zaskoczyla !
Trzymam kciuki !
Wydaje mi się, że beta idzie w kierunku ciąży biochemicznej dziewczyny pisały, że dobrze rokuje, jak beta w 6 dniu jest dwucyfrowa... Ja najwcześniej robiłam betę w 9 dniu więc nie mam żadnego porównania, mogę tylko domniemać ze w 5dpt była dwucyfrowa patrząc na moje wyniki z 9dpt..nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzyć betę za kilka dni...pozostaje tylko mieć nadzieję, że to była późna implantacja.. Miałaś może wczesną blastocystę? Bo któraś z dziewczyn pisała, że miała 1AA,to Ty?Wydaje mi się, że beta idzie w kierunku ciąży biochemicznej dziewczyny pisały, że dobrze rokuje, jak beta w 6 dniu jest dwucyfrowa... Ja najwcześniej robiłam betę w 9 dniu więc nie mam żadnego porównania, mogę tylko domniemać ze w 5dpt była dwucyfrowa patrząc na moje wyniki z 9dpt..nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzyć betę za kilka dni...pozostaje tylko mieć nadzieję, że to była późna implantacja.. Miałaś może wczesną blastocystę? Bo któraś z dziewczyn pisała, że miała 1AA,to Ty?
Mi się wydaje, że nabrzmiałe i bolesne piersi to kwestia progesteronu, nie samej ciąży. Mi w klinice mówili, żebym robiła betę 7 dpt. Ja akurat nie lubię testować, za dużo złych doświadczeń, więc myślę, że zrobię tą betę nawet później. Na pewno powtórz badanie jeszcze za dwa dni dla pewności.Wydaje mi się, że beta idzie w kierunku ciąży biochemicznej dziewczyny pisały, że dobrze rokuje, jak beta w 6 dniu jest dwucyfrowa... Ja najwcześniej robiłam betę w 9 dniu więc nie mam żadnego porównania, mogę tylko domniemać ze w 5dpt była dwucyfrowa patrząc na moje wyniki z 9dpt..nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzyć betę za kilka dni...pozostaje tylko mieć nadzieję, że to była późna implantacja.. Miałaś może wczesną blastocystę? Bo któraś z dziewczyn pisała, że miała 1AA,to Ty?
Niestety to nie ja, u mnie podano zarodek 4AB. Czuje że nic z tego nie będzie, piersi mi bardzo „sflaczały” nie czuje już żadnych miesiączkowych bólów.
GratulujeNie pamietam chyba 23 wiem że 6t+1