reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Brakujemiwiary kochana ja mam druga szczepionkę już w środę - Pfizer
Szczep się szczep kochana jeszcze masz czas...to może razem będziemy mieć transfer taka mama cicha nadzieję 🙏🙏🙏
Liczę na to ... Teraz trzy tygodnie czekam na wyniki kir'ow ...już się boje co wyjdzie 🙈 Później Łódź i kolejne badania w między czasie muszę załatwić sobie fizjoterapeutę na te moje zrosty ... Już nawet żyły mam ponoć w zrostach ... Na szczęście na jednej ręce ... Ale w niej są najlepsze żyły 😱😱😱🙈 i gdzieś koniec sierpnia mam znów immunologa i zobaczymy co dalej . Myślę wrzesień ,październik transfer ... Chyba że jeszcze coś wyjdzie po drodze 😔😔😔

reklama
Liczę na to ... Teraz trzy tygodnie czekam na wyniki kir'ow ...już się boje co wyjdzie 🙈 Później Łódź i kolejne badania w między czasie muszę załatwić sobie fizjoterapeutę na te moje zrosty ... Już nawet żyły mam ponoć w zrostach ... Na szczęście na jednej ręce ... Ale w niej są najlepsze żyły 😱😱😱🙈 i gdzieś koniec sierpnia mam znów immunologa i zobaczymy co dalej . Myślę wrzesień ,październik transfer ... Chyba że jeszcze coś wyjdzie po drodze 😔😔😔
Nic nie może wyjść ...już starczy
Teraz czas na radość 🤰
Wszystko zapiąć na ostatni guzik i ruszamy po Nasze szczęścia 🥰🥰🥰🥰

To moja druga stymulacja ale pierwsza tym lekiem Mam mieć dawkę 225 Super że stymulacja dobrze Ci poszła a ile komórek udało się pobrać?
32 komorki, 25 poszlo do zaplodnienia z tego bylo 9 zarodkow, nie spodziewalismy sie z moim prowadzacym takiego wyniku, szkoda ze ta stymulacia nie byla pierwsza, piersza poszla srednio a przez 2 stumulacje pod rzad moj organizm bardzo podupadl:/

Dziewczyny, dzisiaj 2 dpt i czuje takie lekkie bóle na miesiączkę. To straszne jak sobie wszystko wkręcamy 😂 nic bym nie czuła to by było źle, czuje coś to myśle że to koniec… i tak w kółko, no zwariować można! Macie jakieś patenty za zaparcia? Pije dużo wody i dodaje błonnik do jogurtów ale na mnie kiepsko działa :(

32 komorki, 25 poszlo do zaplodnienia z tego bylo 9 zarodkow, nie spodziewalismy sie z moim prowadzacym takiego wyniku, szkoda ze ta stymulacia nie byla pierwsza, piersza poszla srednio a przez 2 stumulacje pod rzad moj organizm bardzo podupadl:/
Super wynik [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Gratuluję [emoji2][emoji2] Ja marzę chociaż o 10 komórkach dojrzałych A czy Wy podczas stymulacji oszczędzacie się jakoś szczególne ??

Super wynik [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Gratuluję [emoji2][emoji2] Ja marzę chociaż o 10 komórkach dojrzałych A czy Wy podczas stymulacji oszczędzacie się jakoś szczególne ??
ja bylsm bardzo zmeczona pamietam, nie pilam kawki, bralam witaminy i pilam czerwobe winko, pamietaac zeby jesc/ pic antyoksydanty, one super dzialaja na jakosc komorek

Nic nie może wyjść ...już starczy
Teraz czas na radość 🤰
Wszystko zapiąć na ostatni guzik i ruszamy po Nasze szczęścia 🥰🥰🥰🥰
Kochana , powiem szczerze że chyba wolała bym żeby coś wyszło ... Żeby w końcu było wiadomo dlaczego się nie udaje ... Ile można znieść 😔😔😔 już bym chciała wiedzieć na czym stoję ... Co jest pięć ... 😔😔😔

Hej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi 😅. @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu 😅.
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana 😂. Po sufitach nie lazilam 😜
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki ❤️.
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl🤦🤦🤦. Dwa tygodnie temu 1400🤦. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała 😂
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała 😜
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
Cudowna nowina !🥰
Na taką wiadomość czekałam ❤️
Będę trzymała kciuki do samego końca ✊
Całujemy z Michalinką 😘

reklama
Do góry