nieagatka
Fanka BB :)
Bezużyteczna? No co Ty. Odpoczywaj, pachnij, rob cos tylko dla siebie.No Ty jesteś zupelnie normalna, to raczej ze mną jest coś nie tak. Przez to zaleganie w domu czuje się niekobieca i jakaś taka bezużyteczna? Sama nie wiem. Jakiś posępny humor mam... mam wrażenie że ten seks byłby jakiś zbawienny i poczułabym się lepiej ale może mi się wydaje bo zawsze w naszym życiu ten seks byl obecny. Oczywiście, nie zrobię nic przez co mojemu maluchowi mogłoby się coś stać to nie wchodzi w grę... bardzo pragnelam dziecka i to się nie zmieniło. Z całego serca chce aby urodziło się całe i zdrowe a moje zachcianki są w tym momencie mało ważne. I tak jesteśmy blisko bez seksu, mąż nie naciska, wspiera, pociesza, przytula, całuje brzuchol, kocha najbardziej na świecie bo ja to czuje ale no dużo siedzi w głowie... ze mną już tak jest, że ciągle mi czegoś brakuje, jak to mam to znajduje milion innych rzeczy których nie mam [emoji849] podsumowując... Ciężko jest być moim mężem [emoji28] jedno jest pewne, że trafiłam na mega faceta bo bez niego byłabym w kompletnej rozsypce...
Baby - Wy tego jeszcze nie wiecie, ale za 8 mięsiecy na jakis czas przestajesz istniec. Naprawde. Liczy sie tylko dziecko. Spisz, jesz, funkcjonujesz w jego rytmie. I to jest piekne, ale baaardzo meczace i trudne, wiec kurczaki korzystajcie z ciąży, dbajcie o Was, odpoczywajcie ile sie da, bo juz nigdy w zyciu nie bedziecie miec tyle czasu dla siebie ile teraz.
Ja zabilabym za pare godzin tylko dla mnie [emoji23][emoji23]