reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cudowna nowina !🥰
Na taką wiadomość czekałam ❤️
Będę trzymała kciuki do samego końca ✊
Całujemy z Michalinką 😘
Ale cudnisia ta twoja Miska ;) Myśle ze smialo mozna stwierdzic ze od kad @fredka84 zaciązyla tak chyba juz cala nasza stara gwardia jest spelniona ;) wniosek jest jeden. In vitro sie kuur.....wa udaje 😍 😍 😍 😂 😂 😂 👍 tylko trzeba doczekac uparcie swojego momentu. Dzialajcie dziewczyny bo to forum szczescie przynosi ;)

reklama
Tak, mi też Sydor mówił że pomiędzy 30-40 jest dobrze. Mi ostatnio wyszło 35,88 i to jest dobry wynik niby. Ja badałam 3 razy i za każdym miałam inny wynik leukocytów. Teraz już nie badam
A co ci wyszło 5,88? Bo trochę nie zrozumiałam 🤔
to podałam wynik leukocytów przed accofilem. Ja właściwie dopiero pierwszy raz badałam 😜🙈 a tak apropo nie zmieniłam terminu do przybycienia z czwartku Dzwoniłam do kliniki i miłe panie w recepcji powiedziały że jeżeli lekarz wyznaczył termin na 8wgo to widocznie miał ku temu powody chcę to oczywiście mogą mi zmienić na inny termin ale jeżeli jest on moim lekarzem prowadzącym to raczej na moim miejscu słuchały by się tego co on mówi więc nie zmieniam terminu 🙈

Liczę na to ... Teraz trzy tygodnie czekam na wyniki kir'ow ...już się boje co wyjdzie 🙈 Później Łódź i kolejne badania w między czasie muszę załatwić sobie fizjoterapeutę na te moje zrosty ... Już nawet żyły mam ponoć w zrostach ... Na szczęście na jednej ręce ... Ale w niej są najlepsze żyły 😱😱😱🙈 i gdzieś koniec sierpnia mam znów immunologa i zobaczymy co dalej . Myślę wrzesień ,październik transfer ... Chyba że jeszcze coś wyjdzie po drodze 😔😔😔
Kopnąć Cię w dupsko? Postaw się do pionu, myśl pozytywnie na jesień będziesz chodzić z małą Anią w brzuszku 😍Ja Ci wróżę 🤰

✊ 🙏 Ale cudnisia ta twoja Miska ;) Myśle ze smialo mozna stwierdzic ze od kad @fredka84 zaciązyla tak chyba juz cala nasza stara gwardia jest spelniona ;) wniosek jest jeden. In vitro sie kuur.....wa udaje 😍 😍 😍 😂 😂 😂 👍 tylko trzeba doczekac uparcie swojego momentu. Dzialajcie dziewczyny bo to forum szczescie przynosi ;)
Kocham ją wąchać ,tak pięknie pachnie 🥰nadal jak ją tulę nie mogę uwierzyć że jest moja ❤️🙈

Jeszcze @cikulinka (odbieraj swoje kropki z kliniki ,czas na ciebie skarbie )🙏😘

Ja nie przespalam calej nocy od 4 lat. 3h ciagiem od roku tez nie. Na fryzjera ostatnio mialam czas w marcu, oj dluuugo by pisac [emoji1787]
No ja jak coś potrzebuje to teściowa pilnuje, ale już chyba nie będzie bo ma 70lat i ostatnio dał jej popalić a ona nie może go nosić. U nas spanie całkiem ok, ale tylko ja wstaje bo mąż do pracy chodzi i tak się umówiliśmy, że on ogarnia wszystko co psa dotyczy i małego po pracy a ja w ciągu dnia i nocą, ale młody budzi się już raz w nocy i później 5,/6rano, dziecko mam spokojne, ale brak czasu jest męczący czasami do 12 jestem w koszuli nocnej bo ciągle coś. Jedynie to nie da się z nim zakupów robić bo jak wejdę do sklepu to od razu się drze.

Dziewczyny, dzisiaj 2 dpt i czuje takie lekkie bóle na miesiączkę. To straszne jak sobie wszystko wkręcamy 😂 nic bym nie czuła to by było źle, czuje coś to myśle że to koniec… i tak w kółko, no zwariować można! Macie jakieś patenty za zaparcia? Pije dużo wody i dodaje błonnik do jogurtów ale na mnie kiepsko działa :(
Oj kochana. Znam to. Polecam jeszcze z naturalnych sposobów ogórek kiszony na czczo. Albo sok z kiszonej kapusty. To naturalnie przeczyszcza.

reklama
Do góry