reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Amh jak na 27 lat jest niskie najprawdopodobniej zaczniesz wcześniej menopauzę niż statystyczna. Dobrze ze teraz podchodzisz do in vitro bo AMH poniżej 1 dyskwalifikuje refundację in vitro i leków. Warto zrobić kariotyp. I powodzenia młodziutka jesteś to komórki dobre powinny być:-)
nie dziękuję :) Właśnie rok temu AMH miałam jeszcze na poziomie 4,06... strach pomyśleć co by było gdybyśmy zaczęli się później starać.

reklama
W który pon miałaś ten czy zeszły? Jeśli w ten to spokojnie implantacja trwa od 4 do 5 dni po zaimplantowaniu beta dopiero rosnie
W ten poniedziałek. Beta mnie tak nie martwi jak niski prog.
3 wspaniałych zostało...
Niby się cieszę ale trochę mi smutno bo wczoraj wiedziałam o 6
Kochana to i tak cudowny wynik!!

Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te [emoji3448]
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]

Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
Bierzesz dalej progesteron? Bo on wzmaga mdlosci. No i jedz male porcje, a czesto. To tez zazwyczaj pomaga

To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie [emoji1751]
Ja pije 2 z mlekiem. W drugiej ciazy pilam jedna, ledwo funkcjonowalam taka bylam słaba chyva od cisnienia, gin powiedziala, zeby dorzucic druga kawę po poludniu i bylo lepiej.
Jeśli o mnie chodzi to mozesz pytac o wszystko, postaram sie pomoc.

Bierzesz dalej progesteron? Bo on wzmaga mdlosci. No i jedz male porcje, a czesto. To tez zazwyczaj pomaga
Nie biorę już od jakiś 2-3 tygodni[emoji3061]

Nawet dostałam jakiś lek na to. Ale jak coś nie przypasowało to i tak kończyłam w toalecie pomimo tego leku.

Dlatego już go nie biorę. Chyba że jadę samochodem w dłuższą trasę, ale też zdarza się awaria [emoji3061]

Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej😉-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia😆
Potwierdzam, modlitwa czyni cuda! Też modlę się codziennie ❤️

reklama
Do góry