reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Potwierdzam, modlitwa czyni cuda! Też modlę się codziennie ❤️
Ja przed transferem siedziałam w poczekalni i odmawiałam raz za razem litanię do Matki Bożej Ostrobramskiej. Dla mnie to cudowne miejsce. Jak się tam modliłam w czerwcu to w październiku juz w ciąży byłam.
Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania od tomografii głowy którą wyszła pieknie poprzez szczegółowe badania brzuszka i refluksu. Na szczęście nic nigdzie nie wyszło. Najgorsze 3 dni mojego życia. Już może NIGDY się nie dowiemy skąd padaczka. Natalka jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Wg profesora stan jest fizjologiczny więc powinno się cofnąć nawet do 2 lat. Przysiegalam że przyjmę z pokorą każda chorobę oby tylko była uleczalna. Teraz wiem z jakim wrogiem przyszło nam się mierzyć i musimy się mocno wziąć do pracy. Na szczęście ataki nie mają i nie będą miały wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciała bym się dowiedzieć czy ktorakolwoek z was miała do czynienia bądź słyszała kimś kto miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa. Będę bardzo wdzięczna.
Jak coś to pisz na priv. :happy2:

Wiecie co właśnie sobie uświadomiłam ... Że już sierpień ,wrzesień max październik będę się przygotowywać znów do transferu 😍😍 który tym razem będzie udany ❤️ wierzę w to mocno ... Skoro z tarczyca jest wszystko ok , pozostaje mi pojechać do imunologa wykonać niezbędne badania i jedziemy z koksem oczywiście po zostaosowaniu się do zaleceń lekarza 😍😍😍 kurde jeszcze tyle czas , a za razem tak niewiele . 1 mam wizytę od 5 zacznę wykonywać wszystkie badania i znów będę na łasce Pan z przychodni prosząc żeby były jak najszybciej ... Kurdeee noooo czuję się jak by to miał być mój pierwszy transfer 😍😍😍😍 aby tylko się udało 🙏🙏🙏🙏🙏

Oooo matko 🙈 może to kwestia zamieszkania 🤷🏼‍♀️. Ja mieszkam praktycznie w centrum miasta i jest chyba z 10 punktów pobrań z samej diagnostyki . No i laboratorium tez na miejscu mamy .
Chyba tak bo wyniki idą aż z Wrocławia a na krew muszę jeździć do Legnicy 🙈 Dlatego też nieraz wolę jechać do szpitala robić krew bo w tym samym dniu wyniki , a te bardziej skomplikowane robię w diagnostyce i no cóż ...czekam cierpliwie

reklama
Do góry