Justi92
Fanka BB :)
DiagnostykaKochana jakim cudem masz tak szybko wyniki bo to jest vitalabo prawda??? :O
Btw Gratuluję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DiagnostykaKochana jakim cudem masz tak szybko wyniki bo to jest vitalabo prawda??? :O
Btw Gratuluję :*
Będziemy pić piccolo oo Bardzo się cieszę wiedziałam że będzie dobrze , inaczej być nie mogłoJa pitolę znowu nie wierzęręce mi się trzęsą
U mnie z diagnostyki na następny dzień około 8To raczej na diagnostykę wygląda .
W sumie ja tez zawsze tam robie badania i do 12,13 są już wyniki . Dalej świrujesz z tym progesteronem ??!!
@Justi92 wielkie gratulacje jeszcze mnóstwo emocji przed Tobą
Ja przed transferem siedziałam w poczekalni i odmawiałam raz za razem litanię do Matki Bożej Ostrobramskiej. Dla mnie to cudowne miejsce. Jak się tam modliłam w czerwcu to w październiku juz w ciąży byłam.Potwierdzam, modlitwa czyni cuda! Też modlę się codziennie
Jak coś to pisz na priv.Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania od tomografii głowy którą wyszła pieknie poprzez szczegółowe badania brzuszka i refluksu. Na szczęście nic nigdzie nie wyszło. Najgorsze 3 dni mojego życia. Już może NIGDY się nie dowiemy skąd padaczka. Natalka jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Wg profesora stan jest fizjologiczny więc powinno się cofnąć nawet do 2 lat. Przysiegalam że przyjmę z pokorą każda chorobę oby tylko była uleczalna. Teraz wiem z jakim wrogiem przyszło nam się mierzyć i musimy się mocno wziąć do pracy. Na szczęście ataki nie mają i nie będą miały wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciała bym się dowiedzieć czy ktorakolwoek z was miała do czynienia bądź słyszała kimś kto miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa. Będę bardzo wdzięczna.
Oooo matko może to kwestia zamieszkania . Ja mieszkam praktycznie w centrum miasta i jest chyba z 10 punktów pobrań z samej diagnostyki . No i laboratorium tez na miejscu mamy .U mnie z diagnostyki na następny dzień około 8
Już usg ? Tak szybciutko ? Tylko się nie smuć jak nic nie zobaczysz bo to zdecydowanie za wczesnie nawet na pęcherzyk . Trzymam kciukiJutro mam wizytę o 8:15 później idzie na urlop a do nikogo innego nie chce iść więc lecę idrazu6 Nie wierzę...
Chyba tak bo wyniki idą aż z Wrocławia a na krew muszę jeździć do Legnicy Dlatego też nieraz wolę jechać do szpitala robić krew bo w tym samym dniu wyniki , a te bardziej skomplikowane robię w diagnostyce i no cóż ...czekam cierpliwieOooo matko może to kwestia zamieszkania . Ja mieszkam praktycznie w centrum miasta i jest chyba z 10 punktów pobrań z samej diagnostyki . No i laboratorium tez na miejscu mamy .
Ja pitolę znowu nie wierzę[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]ręce mi się trzęsą [emoji7][emoji86][emoji86]