reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie 🤦
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te 🧡
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny😊

reklama
Ja to raz na tydzień pije kawę z dziewczynami w pracy ale to mrożona. Więcej mleka i lodów niż kawy [emoji23]
Ogólnie ciepłych płynów nie przyjmuje. Herbatę też zimna muszę pić bo [emoji1785]

Ja nie widzę końca mdłości, choć już rzadziej wymiotuje. A już 16 TC zaczęłam [emoji2358]

Ale jestem mega słaba i mam wrażenie że im więcej leżę i odpoczywam tym jestem słabsza [emoji1745]

Gdzie ten cudowny drugi trymestr ja się pytam [emoji23]
u mnie się od połowy 5 m-ca zaczął, więc już niedługo :D

Ja pitolę znowu nie wierzę🙈🙈🙈🙈ręce mi się trzęsą 😍🙉🙉

Załączniki

• Screenshot_20210624_122722_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210624_122722_com.android.chrome.jpg
    146,7 KB · Wyświetleń: 149
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te 🧡

Mi sie skonczyly okol 17-18;tc,wiec roznie to bywa.
Trzeci trymestr trz nie jest rewelacyjny😊
😁 ja tam nie narzekam na 3 trymestr mocno ;) - nie przytylam, nie spuchlam, nie jest mi jakoś ciężko, no leżę jak księżniczka ;) , ale to pewnie dlatego, że narzekam na co innego na cc i szyjkę 🥴

Cześć dziewczyny ja aktualnie jestem w Matce Polce - Natalka ma padaczkę. Ma zrobione wszystkie możliwe badania od tomografii głowy którą wyszła pieknie poprzez szczegółowe badania brzuszka i refluksu. Na szczęście nic nigdzie nie wyszło. Najgorsze 3 dni mojego życia. Już może NIGDY się nie dowiemy skąd padaczka. Natalka jest na lekach i będziemy należały do poradni neurologicznej. Wg profesora stan jest fizjologiczny więc powinno się cofnąć nawet do 2 lat. Przysiegalam że przyjmę z pokorą każda chorobę oby tylko była uleczalna. Teraz wiem z jakim wrogiem przyszło nam się mierzyć i musimy się mocno wziąć do pracy. Na szczęście ataki nie mają i nie będą miały wpływu na jej rozwoj. Pisze bo chciała bym się dowiedzieć czy ktorakolwoek z was miała do czynienia bądź słyszała kimś kto miał do czynienia z padaczka wczesnowiekowa. Będę bardzo wdzięczna.

reklama
Do góry