reklama
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Pierwsza stymulacja jest trochę taka nie wiadomą bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki więc daje taką zachowawcza dawkę leków przynajmniej tak było w moim przypadku Ale wydaje mi się że 7 pęcherzyków w 7dc to jest dobry wynik jesteś młodziutka i pewnie będą zapładniać tylko 6 komórek ??Witajcie dziewczyny Może któraś z Was coś mi podpowie, doradzi bo dostaję w głowę...
Zostałam zakwalifikowana do In vitro ze względu na czynnik jajowodowy. HSG wyszło ok, ale na początku roku miałam ciążę pozamaciczną, jako dziecko przeszłam ostry stan zapalny. Poza tym wszystkie wyniki miałam dobre, owulacja prawidłowa w każdym cyklu (chodziłam na monitoring).
Obecnie jestem podczas stymulacji, AMH przed stymulacją wynosiło 1,98 a mam 27 lat. Niestety moje pęcherzyki nie rosną tak jak się spodziewano... W 7 dc podwyższono mi dawkę Puregonu do 200j. Od wczoraj (9 dc) przyjmuję dalej Puregon 200j + Cetroide. Wynik Estradiolu z 9 dc to 1322,0 pg/ml, mam 7 pęcherzyków. Lekarz zasugerował że to może nie być czynnik jajowodowy... Jak to wyglądało u Was?
Justi92
No ponoć że trzeba odstawić a ja już wszystko odstawiłam alkocholizm papierosy koka hasz lsd, ale no kuźwa kawy nie potrafię jedyna moja przyjemność - choć ogranicYlam do kawy z 1 łyżeczki a i tak mam wyrzuty sumieniaNie, dlaczego? Powinnam?
Czujesz coś? Ja cały czas. Mam nadzieję że to dobre objawy, bo nigdy takich nie miałam
Kiedy masz wynik?
Czuje cały czas to chyba macica się rozrasta, czasami zastanawiam się czy sobie nie krecam już ale najgorzej jak mnie w nocy zaczyna ciągnąć to aż od kręgosłupa i na boku spać wtedy nie mogę dramat a to dopiero 4 tydzień mimo że faktyczny to dopiero tydzień
Tule mocno :-* pamiętaj nie ma w tym twojej winy.Odejdzie z tego świata.
Sama już nie wiem. Może będę musiała się męczyć do śmierci żeby potem było lepiej?
Muszę na razie zapomnieć. Nie mam sił na to. Nie chcę teraz in vitro. Nie wiem kiedy będę gotowa
Justi92
3 to naprawdę dobra ilość :-)3 wspaniałych zostało...
Niby się cieszę ale trochę mi smutno bo wczoraj wiedziałam o 6
Ja tez pije kawę tylko przeszłam na ricore. Kawę można w ciąży tylko jedną z dwóch łyżeczek maks. Nie dajmy się zwariować ;-)No ponoć że trzeba odstawić a ja już wszystko odstawiłam alkocholizm papierosy koka hasz lsd, ale no kuźwa kawy nie potrafię jedyna moja przyjemność - choć ogranicYlam do kawy z 1 łyżeczki a i tak mam wyrzuty sumienia
Czuje cały czas to chyba macica się rozrasta, czasami zastanawiam się czy sobie nie krecam już ale najgorzej jak mnie w nocy zaczyna ciągnąć to aż od kręgosłupa i na boku spać wtedy nie mogę dramat a to dopiero 4 tydzień mimo że faktyczny to dopiero tydzień
Justi92
Albo dwie z jednejJa tez pije kawę tylko przeszłam na ricore. Kawę można w ciąży tylko jedną z dwóch łyżeczek maks. Nie dajmy się zwariować ;-)
nieagatka
Nie. 2 dziennie sa ok. Tylko nie jakies super siekiery.Nie, dlaczego? Powinnam?
Czujesz coś? Ja cały czas. Mam nadzieję że to dobre objawy, bo nigdy takich nie miałam
Kiedy masz wynik?
reklama
To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzieNie. 2 dziennie sa ok. Tylko nie jakies super siekiery.
Podziel się: