reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz, mi głównie chodzi o to, czy się porycze ze szczęścia czy z rozpaczy...
A jak ty sobie radzisz? Jak córunia?
Werka ze szczescia tylko i wylacznie.Ja w to wierze a Ty musisz z podwojna sila w to uwierzyc.Bo kto jak nie Ty🙂
Ja od poniedzialku sama jestem z Misia bo maz w pracy-jak zwykle 7 dni w tyg😪 ale ktos zarabiac musi na te pampersy 😁Niunia karmiona jest mm bo u mnie-tak jak przypuszczalam brak pokarmu.No ale radzimy sobie.I tak od kupki do kupki czas plynie.Pamietaj kupka bardzo wazna rzecz💩
Misia ciagle chce jesc najchetniej by jadla non stop.Najgorzej ze tak na raty.Zje idzie na krotka drzemke budzi sie i znowu je.Jak zje porzadnie to 2-3 godz.mam z glowy a tak to nie bardzo.
Jutro przyjdzie do nas moja psiapsia matka 3 dzieci to poprosze ja o pazurki dla niuni bo ja nie czuje sie na silach a maz juz uszkodzil paluszek wiec teges🥴
Zobaczysz Werka jakie to cudne uczucie miec taka kruszyne.Wszystko schodzi na dalszy plan.A milosc do takiego malenstwa jest taaaaaka wielka ze nie sposob ogarnac.
Poczujesz to,juz niedlugo🥰

No ponoć że trzeba odstawić a ja już wszystko odstawiłam alkocholizm papierosy koka hasz lsd, 😁ale no kuźwa kawy nie potrafię jedyna moja przyjemność - choć ogranicYlam do kawy z 1 łyżeczki a i tak mam wyrzuty sumienia 😜
Czuje cały czas to chyba macica się rozrasta, czasami zastanawiam się czy sobie nie krecam już 🙈🙉 ale najgorzej jak mnie w nocy zaczyna ciągnąć to aż od kręgosłupa i na boku spać wtedy nie mogę dramat a to dopiero 4 tydzień 🤦‍♀️mimo że faktyczny to dopiero tydzień 😜😍
Po co odstawiac.Ja zrezygnowalam bo mi nie smakowala.Dopiero na koniec 9 miesiaca zaczelam pic ot tak bardziej bo bym wypula niz mialam na nia ochote A teraz chec wrocila😁

To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie 🤦
Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej😉-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia😆

Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej😉-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia😆
Jakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubem 😜❤️❤️. No coś mi pomogło przecież. Pytanie czy to szczepienia, czy accofil czy modlitwy 🤷. Albo wszystko razem 😜

Jakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubem 😜❤️❤️. No coś mi pomogło przecież. Pytanie czy to szczepienia, czy accofil czy modlitwy 🤷. Albo wszystko razem 😜
Ja tez nie jestem taka bardzo kosciolkiwa-choc maz uwaza inaczej🙂
Wierzaca jestem i wiem ze to tylko i wylacznie dzieki Bogu zostalam mama.Bo skoro wszystko u nas bylo ok a ciagle brak efektu to dziek Temu na gorze sie udalo.No i dzieku invitro oczywiscie

reklama
Pierwsza stymulacja jest trochę taka nie wiadomą bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki więc daje taką zachowawcza dawkę leków przynajmniej tak było w moim przypadku Ale wydaje mi się że 7 pęcherzyków w 7dc to jest dobry wynik jesteś młodziutka i pewnie będą zapładniać tylko 6 komórek ??
Tak, tylko 6 komórek i jeśli wszystko się uda to transfer jednej.

Do góry