Oby był piękny przyrost@fredka84 pewnie gdzieś koło 14
reklama
Werka ze szczescia tylko i wylacznie.Ja w to wierze a Ty musisz z podwojna sila w to uwierzyc.Bo kto jak nie TyWiesz, mi głównie chodzi o to, czy się porycze ze szczęścia czy z rozpaczy...
A jak ty sobie radzisz? Jak córunia?
Ja od poniedzialku sama jestem z Misia bo maz w pracy-jak zwykle 7 dni w tyg ale ktos zarabiac musi na te pampersy Niunia karmiona jest mm bo u mnie-tak jak przypuszczalam brak pokarmu.No ale radzimy sobie.I tak od kupki do kupki czas plynie.Pamietaj kupka bardzo wazna rzecz
Misia ciagle chce jesc najchetniej by jadla non stop.Najgorzej ze tak na raty.Zje idzie na krotka drzemke budzi sie i znowu je.Jak zje porzadnie to 2-3 godz.mam z glowy a tak to nie bardzo.
Jutro przyjdzie do nas moja psiapsia matka 3 dzieci to poprosze ja o pazurki dla niuni bo ja nie czuje sie na silach a maz juz uszkodzil paluszek wiec teges
Zobaczysz Werka jakie to cudne uczucie miec taka kruszyne.Wszystko schodzi na dalszy plan.A milosc do takiego malenstwa jest taaaaaka wielka ze nie sposob ogarnac.
Poczujesz to,juz niedlugo
Po co odstawiac.Ja zrezygnowalam bo mi nie smakowala.Dopiero na koniec 9 miesiaca zaczelam pic ot tak bardziej bo bym wypula niz mialam na nia ochote A teraz chec wrocilaNo ponoć że trzeba odstawić a ja już wszystko odstawiłam alkocholizm papierosy koka hasz lsd, ale no kuźwa kawy nie potrafię jedyna moja przyjemność - choć ogranicYlam do kawy z 1 łyżeczki a i tak mam wyrzuty sumienia
Czuje cały czas to chyba macica się rozrasta, czasami zastanawiam się czy sobie nie krecam już ale najgorzej jak mnie w nocy zaczyna ciągnąć to aż od kręgosłupa i na boku spać wtedy nie mogę dramat a to dopiero 4 tydzień mimo że faktyczny to dopiero tydzień
Ja Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia
Jakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubem . No coś mi pomogło przecież. Pytanie czy to szczepienia, czy accofil czy modlitwy . Albo wszystko razemJa Ci chetnie pomoge i odpowiem na nurtujace pytania.
Jak bedziesz jechac na usg to-tylko mnie nie wysmiej-to odmow po drodze rozaniec.Ja to robilam jak jechalam na szczesliwy transfer i pozniej przed kazda wizyta u gina.Nawet jak jechalam rodzic to zdazylam Pod Twa Obrone.Wierz mi lub nie mi to pomoglo.A porod-2 godz.silami natury bez znieczulenia
Pchełka216
Fanka BB :)
Kawę można. Bardziej już zielonej herbaty nie można. ja tam piję całą ciążę 1 kawkę dziennie z deserkiem ; znaczy całą ciążę odkąd mnie przestało mdlić , czyli od ok. początku 4 m-ca.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie
Ja tez nie jestem taka bardzo kosciolkiwa-choc maz uwaza inaczejJakoś już mnie nie śmieszą modlitwy, mimo że ja taki bezbożnik. Już dwa tygodnie klepię nowennę z YouTubem . No coś mi pomogło przecież. Pytanie czy to szczepienia, czy accofil czy modlitwy . Albo wszystko razem
Wierzaca jestem i wiem ze to tylko i wylacznie dzieki Bogu zostalam mama.Bo skoro wszystko u nas bylo ok a ciagle brak efektu to dziek Temu na gorze sie udalo.No i dzieku invitro oczywiscie
annemarie
Fredka,zaczna sie mdlosci to cie od kawy odrzuci automatycznie.Mi sie na sam widok automatu podnosilo.Do teraz jakos ,ta milosc mi nie wrocila.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie
Aha,oczywiscie ,ze bedzie ...te
nieagatka
Bedzie. Ma byc. Nie ma dysksusji.To ja piję dwie takie słabsze. Ogólnie to będę miała milion pytań, tylko kuwa te serce czy będzie [emoji1751]
reklama
alamakootaa
Aktywna w BB
Tak, tylko 6 komórek i jeśli wszystko się uda to transfer jednej.Pierwsza stymulacja jest trochę taka nie wiadomą bo lekarz nie wie jak zareagujesz na leki więc daje taką zachowawcza dawkę leków przynajmniej tak było w moim przypadku Ale wydaje mi się że 7 pęcherzyków w 7dc to jest dobry wynik jesteś młodziutka i pewnie będą zapładniać tylko 6 komórek ??
Podziel się: