reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tu masz wszystkie wiadomości :)

Ja chyba tez zaczne ;)
Ja zaczelam i czuje jakis wewnetrzny spokoj. Moja mama juz drugi raz za mnie odmawia, pierwsze bylo w intencji zebym byla w koncu zdrowa i przestala miec operacje, a druga zebym zaszla w ciaze. Moja siostra mowila ze tez odmawia za mnie w intencji ciazy. Ta modlitwa podobno dziala cuda. Warto sprobowac. Na poczatku bylo ciezko bo dlugo sie zmawia, ale teraz rozdzielam sobie na trzy czesci w ciagu dnia i jest ok.

reklama
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Fredzioszku kochany Gratulacje raz jeszcze! Piękny przyrost 😁💪 znaczy że jeden na pewno się zadomowił 🏡 może jeszcze jeden Cię zaskoczy za dwa trzy dni 🤔i będziesz miała 🏡🏡😁 co do ciężaru - przypuszczam że nie opuści Cię do dnia porodu 😘🙉💞💞 i nie stresuj się tymi plamkami wypoczywaj i będzie dobrze ❤️

Ostatnia edycja:
Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
Różowa a nie czerwona, spokojnie kochana to nic strasznego... Po pierwsze może być spadek progesteronu, po drugie wczoraj cały dzień latałas w upale, do nocy nie spalas a później jeszcze wcześnie się obudziłaś... Po trzecie i ostatnie to nic nie oznacza nie możliwe jest to żeby w ciągu paru godzin beta spadła, chodź ja i tak wiem ze twoja rośnie bardzo intensywnie❤️ może jakieś podrażnienie albo coś. Głowa do góry bo jak urodzisz to przyjadę zobaczyć małe fredziatko i Ci nakopac do tyłka!! Pamiętaj że malu człowiek w tobie rośnie ❤️ bądź spokojna wszystko będzie dobrze❤️❤️❤️❤️❤️

Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
Kochana, uspokój się! Tak jak dziewczyny piszą... Wczoraj z pewnością nie siedziałaś i nie odpoczywałas... Chciałaś aby mąż miał super urodziny. Teraz czas na Ciebie! Odpocznij, poczytaj książkę, mów do brzusia... Choć minimalnie spróbuj się wyluzować 😊 trzymam za Ciebie kciuki jak wszystkie dziewczyny na tym forum! Więc... Zluzuj majty 😘

Nie martw się na zapas, u mnie plamienia zaczęły się jakieś 3 tygodnie po transferze i do dzisiaj się pojawiaja chociaż już 10tc...
Lekarka mi to tłumaczyla, że macica się rozrasta i może natraguc na jakieś naczynko i zaraz jest jakieś plamienie.. Nie wiem czy bierzesz heparyne, ale wtedy o takie atrakcje jeszcze łatwiej
Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce [emoji26]. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie [emoji26].
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach [emoji17]

To szybko podziałały, może na początku tak właśnie jest. A jak laktacja unormowana to potem ciężej. Szkoda, ze tak wyszło bo chyba zależało Ci na KP? Czy raczej wolisz karmić mm?
Nie zamierzałem walczyć o KP bo przy Marcys były problemu . Ale tak chciałam dac dziumkac chcą....
Na Ale pod.
Tabletki 4x po pół . 2 dni mi zajęło Ale napewno przy rozkreconej laktacji to inaczej.....

A idź ty 😔. Siedzę i boję się ruszyć. Boję się zajrzeć w majty.
Jest upał że szok.
@katarzyna86 zbadałam proga w sobotę ale oczywiście wynik dopiero jutro albo we wtorek 🤦. Ale i tak, ja biorę dużo proga
Leż i odpoczywaj teraz tylko to możesz a na resztę musisz czekać w ciąży tylko się ciągle na coś czeka 😉. Ja miałam krwawienie normalną żywą krwią 3 tyg po transferze i nikt nie wiedział z jakiego powodu, jeden wieczór i więcej nie, ale było jak na okres. Musisz przetrwać.

Po pierwsze orędzia gratuluję szukałam postu Twojego z beta i Goni .....
Plamki pałeczki i wszystkie odcienie kolorów czerwieni teraz będą Ci raczej bliskie .
Mnie przy Marcys zalało w 8dpt i plamilam do 14 tc
A z Wiktoria też plamien pełno .
Uszy do góry.
Kiedy iść?

reklama
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Kochana ale cudownie ❤️❤️❤️❤️

Do góry