reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce [emoji26]. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie [emoji26].
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach [emoji17]
Zadanie na dziś leżeć i pachnieć!
Wczoraj się nalatalas przy gościach dziś odpoczywaj i odgon złe myśli.
Myśl tylko o pięknym przyroście jaki był wczoraj i jaki jutro będzie [emoji8]
I o tym jak bardzo gruba będziesz niedługo [emoji16]

Placek niech się przyzwyczaja i niech Cię dziś obsługuje [emoji16]

A idź ty [emoji17]. Siedzę i boję się ruszyć. Boję się zajrzeć w majty.
Jest upał że szok.
@katarzyna86 zbadałam proga w sobotę ale oczywiście wynik dopiero jutro albo we wtorek [emoji1751]. Ale i tak, ja biorę dużo proga
Wszystko co teraz czujesz jest najnormalniejsze na świecie. Masz za soba taka droge, ze wiadomo, ze ciezko myslec, ze będzie dobrze... Kochana spokojnie, zapodaj sobie ksiazke czy netlixa i postaraj sie odpoczywac.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Gratuluję z całego serducha [emoji3590] teraz dbaj o siebie i mysl tylko pozytywnie
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2[emoji3590]. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać [emoji3590]
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości [emoji33]. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było [emoji3590]

Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
Jeśli nie ma żywej krwi to nie musi oznaczać nic złego. Odpocznij, połóż się. Najważniejsze aby się nie rozkręcało. U mnie plamienia zaczeły się 21 dpt i trwały kilka tygodni.

reklama
Do góry