Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce . No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie .
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach
Oby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce . No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie .
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach
Zadanie na dziś leżeć i pachnieć!Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce [emoji26]. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie [emoji26].
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach [emoji17]
Wszystko co teraz czujesz jest najnormalniejsze na świecie. Masz za soba taka droge, ze wiadomo, ze ciezko myslec, ze będzie dobrze... Kochana spokojnie, zapodaj sobie ksiazke czy netlixa i postaraj sie odpoczywac.A idź ty [emoji17]. Siedzę i boję się ruszyć. Boję się zajrzeć w majty.
Jest upał że szok.
@katarzyna86 zbadałam proga w sobotę ale oczywiście wynik dopiero jutro albo we wtorek [emoji1751]. Ale i tak, ja biorę dużo proga
jakas modlitwa niech dziewczyny powiedzą bo ja z tych niewierzącychA jaka to nowenna???
Tu masz wszystkie wiadomościA jaka to nowenna???
Widzisz? Mówiłam, wiara czyni cuda [emoji3590] klep tą nowennę dalej a Ci gwarantuje, że będzie pięknie [emoji3590][emoji3590]
Nasz wyproszony cud różańcem ma już 7,5 miesiąca i jest najcudowniejszym Maluchem na świecie [emoji7][emoji7]
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2[emoji3590]. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać [emoji3590]
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości [emoji33]. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było [emoji3590]
Link do: Jak odmawiać, instrukcja krok po kroku - Nowenna PompejańskaCo za nowenna?
Jeśli nie ma żywej krwi to nie musi oznaczać nic złego. Odpocznij, połóż się. Najważniejsze aby się nie rozkręcało. U mnie plamienia zaczeły się 21 dpt i trwały kilka tygodni.Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce . No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie .