reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 a bierzesz może accard czy heparynę? Bo ja po accardzie tez miałam plamienia/ krwawienia i lekarka mi odstawiła.
Druga opcja - duzo progesteronu bierzesz wszystko jest przekrwione i pękają naczynia. Stad krwawienia dziąseł i z nosa w III trymestrze.
Trzymam kciuki :-) beta jest ładna i zarodki tez ładne może to jakiś krwiak. Nie myśl o najgorszym 😘
O tak jak sobie przypomnę całą ciąże krew z dziąseł i nosa codziennie to masakra była 🤮

reklama
Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
Fredka,rozowa ,rozrzedzona krew to uszkodzone naczynko z szyjki ci poszlo,przy aplikowaniu proga.Siedz na doopie i nie szalej.Czesto to tutaj sie dzieje.Nie ma mocnej,czerwonej krwi,nie ma powodu do paniki.

Ja właśnie dojechałam do Polski, do rodziny która zobaczy Wiktora po raz pierwszy na żywo. Przez cała drogę obserwowałam forum i czekałam na Twoje wyniki. Tak się ciesze 😊
Ja tez wyjechałam do Polski z Francji z całą rodziną plus bratanica i co....auto nam siadło w środku Niemiec poorostu masakra.Wiecie co moje dzieci są takie grzeczne a malutka to wogole anioł.Czekamy juz od 5 rano na parkingu a ona nie płakała ani raz.Jedyna osoba która płakała to ja.

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Fredzioszku, tak jak Ci pisalam już, beta przyrasta 3 krotnie i ja Ci z tego wróżę jedną silną dziewczynkę Fredzioszke która się w Ciebie wgryzła już na dobre :p Takie moje wróżby z bety haha p.s. witaj w gronie accofilowych narkusow 😜 A i 100 lat dla Siwego ;) To dostał chłop prezent 😀

Pytam bo my zrobiliśmy to dzisij pierwszy raz (w pt punkcja była), było ok, nie bolało ale jakieś 30min po gdy usiadłam po turecku (a już siadałam w dniu punkcji i było ok) to się zaczęło... Koszmar... Ból rozrywający mi całe podbrzusze... Leżałam i prawie ryczelam... Nie miałam siły żeby słowa z siebie wykrztusic... Wzięłam dwa czopki diclofenac 100mg, lód na brzuch i po jakiś 15min puściło... Ale to była masakra, brakowało mi tchu..
Mega się wystraszylam, że coś mi się uszkodziło
Za je bi :) :) cie :) :)

No to teraz niech rośnie pięknie !!

Zdróweczka i tulaski przesyłam ;)

Nas już brało w dniu punkcji :D I mówie chłopu, że widziałam wc dla matki z dzieckiem takie fajne większe [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A idź ty 😔. Siedzę i boję się ruszyć. Boję się zajrzeć w majty.
Jest upał że szok.
@katarzyna86 zbadałam proga w sobotę ale oczywiście wynik dopiero jutro albo we wtorek 🤦. Ale i tak, ja biorę dużo proga
Fredziu różowe plamienie to może być wynik jakiegoś mini rozwarstwienia po implantacji, bierzesz acard?? Zwiększ w razie czego trochę proga, to naprawdę nie oznacza najgorszego. Ja plamiłam krwia na początku i było mini rozwarstwienie właśnie i odstawiłam acard. Mój lekarz jak odrazu do niego z tym plamieniem pojechałam od razu mnie uspokoił ze u niego ostatnio co druga pacjentka po ivf udanym plami lub lekko krwawi.. odstawił od razu acard. A ilość krwi w 14tc była taka ze kilka razy jak okres a jednak silna ciąża i skończyło się wszystko dobrze.

reklama
Nie zamierzałem walczyć o KP bo przy Marcys były problemu . Ale tak chciałam dac dziumkac chcą....
Na Ale pod.
Tabletki 4x po pół . 2 dni mi zajęło Ale napewno przy rozkreconej laktacji to inaczej.....
Niekoniecznie. Mi gin powiedziala, ze tabletek sie juz raczej nie podaje. Po 9 miesiącach karmienia, oklady, ciasny stanik i po tygodniu bylo po laktacji.

Do góry