reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 tak z mojego doświadczenia mogę Ci doradzić, że jak już będziesz musiała szukać gina do prowadzenia ciąży to szukać z certyfikatem fmf i ptg a jeżeli będą bliźniaki to takiego który specjalizuje się w ciążach bliźniaczych bo to bardzo ważne no i żeby pracował w szpitalu wtedy masz większy komfort. Czytaj opinię już teraz ,czasami lepiej dojechać dalej do lekarza, ale jak dobry to warto. W Warszawie niby lekarz na każdym rogu a zmieniałam w trakcie ciąży i tramwajem jechałam godzinę w jedną stronę nie ważne czy był mróz czy śnieg, ale miałam spokój do porodu bo dr martwił się za mnie 😉

reklama
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Jpe🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
Spokojnie, ja miałam krwawienie ze skrzepami niewielkimi i tez myślałam ze już po wszystkim a beta następnego dnia skoczyła do 244

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️

Za je bi :) :) cie :) :)

No to teraz niech rośnie pięknie !!

Zdróweczka i tulaski przesyłam ;)

Co?? Ale jak to? [emoji16] Moja gin powiedziała, że po 2tyg ale na Boga... Kto tyle wytrzyma [emoji2356]
Nas już brało w dniu punkcji :D I mówie chłopu, że widziałam wc dla matki z dzieckiem takie fajne większe 😂 😂 😂

Gratulacje:)

reklama
@fredka84 a bierzesz może accard czy heparynę? Bo ja po accardzie tez miałam plamienia/ krwawienia i lekarka mi odstawiła.
Druga opcja - duzo progesteronu bierzesz wszystko jest przekrwione i pękają naczynia. Stad krwawienia dziąseł i z nosa w III trymestrze.
Trzymam kciuki :-) beta jest ładna i zarodki tez ładne może to jakiś krwiak. Nie myśl o najgorszym 😘

Do góry