reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

99

Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię 😱. Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam, bo cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
super, co za poczatek Niedzieli na forum. szalyy, nie znamy sie ale bardzo mocno Ci kibicowalam. beta w kosmos ! jupi

reklama
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Przepieknie❤️❤️❤️❤️
gratulacje❤️❤️❤️❤️

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Wiedziałam , po prostu wiedziałam 😍😍😍😍Fakt nie spałam jeszcze ale już nie wchodziłam na forum 🙈ogromnie się cieszę kochana , niech ten cud trwa i trwa . ❤️❤️❤️❤️❤️ Przepiękny prezent dostał Placek na urodziny ❤️ teraz już musi być tylko dobrze ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

aaaaaaaaa ale super wiadomość!🎊🎉🎊
Teraz już musi być dobrze!

Wysypiaj sie bo za 9 miesięcy będzie ciężko 👶👶 A z dwójką to zupełnie 🥰🥰🥰🥰

Gratulacje !!!! Teraz juz musi byc dobrze 🤩 🤰

Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce [emoji26]. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie [emoji26].
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach [emoji17]
Rozowa plama to nie zywa krew. Takich plamien moze byc masa. Zakladam, ze skoro mialas impreze to troche polatalas przy przygotowaniach, a i w trakcie. Usiadz, odpocznij, wg mnie nie ma sensu dzis jechac do labo. To nie musi byc nic zlego. Malo ktora z nas nie plamila.

Ja pier.dole, dziewczyny. Mam sporą plamę różową na wkładce 😥. No kuźwa, dlaczego nie może być normalnie 😥.
Nie jadę do je.banej kliniki bo może nie być po co... Pojadę do siebie do labo i zobaczę czy to już po ptakach 😔
A badasz proga? Ja miałam nakaz przy każdej becie, tak samo tsh, ft3 i 4 aż do znudzenia przez miesiąc już mnie pielęgniarka w labo znała bo kto bada krew co 2 dni a później 2 razy w tygodniu 🙂, może masz za niski prog albo będzie tylko jedno bobo, 12dpt 3 dniowego miałam 70 coś

reklama
Rozowa plama to nie zywa krew. Takich plamien moze byc masa. Zakladam, ze skoro mialas impreze to troche polatalas przy przygotowaniach, a i w trakcie. Usiadz, odpocznij, wg mnie nie ma sensu dzis jechac do labo. To nie musi byc nic zlego. Malo ktora z nas nie plamila.
A idź ty 😔. Siedzę i boję się ruszyć. Boję się zajrzeć w majty.
Jest upał że szok.
@katarzyna86 zbadałam proga w sobotę ale oczywiście wynik dopiero jutro albo we wtorek 🤦. Ale i tak, ja biorę dużo proga

Do góry