Jakoś pod koniec przyszłego tygodniaA co dwa ci za mało.
Kiedy beta ?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Hahaha u mnie to samo. Lacze sie w bólu [emoji16]Pija raz w nocy ,a tak to mozna powiedziec,ze spimy [emoji6][emoji6][emoji6]
annemarie
Dziewczyny,
Właśnie dostałam leki na wywołanie. Poronienie w toku, dr przebił mi pęcherz płodowy i czekam na skurcze. Jak dobrze pójdzie to pójdę jutro do domu. To były najgorsze 3 tyg w moim życiu.Trzymajcie kciuki żeby poszło
Kobietki ja po histeroskopia wszystko normalnie.Po 7 minutach wyszłam z gabinetu sprawnie i szybko praktycznie bezboleśnie.Lekarz na początku powiedział że to boli ale jednak po porodzie wszystko wygląda inaczej.Po wakacjach we wrześniu wracam po ostatniego malucha
Przytulam najmocniej i oby jak najszybciej do domu Trzymaj się jakoś kochana!Dziewczyny,
Właśnie dostałam leki na wywołanie. Poronienie w toku, dr przebił mi pęcherz płodowy i czekam na skurcze. Jak dobrze pójdzie to pójdę jutro do domu. To były najgorsze 3 tyg w moim życiu.Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko.
Co tak późno. Ja nie wytrzymie !!!Jakoś pod koniec przyszłego tygodnia
Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą [emoji8]Dziewczyny,
Właśnie dostałam leki na wywołanie. Poronienie w toku, dr przebił mi pęcherz płodowy i czekam na skurcze. Jak dobrze pójdzie to pójdę jutro do domu. To były najgorsze 3 tyg w moim życiu.Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko.
Mimi94
Dziewczyny jestem po pierwszym monitoringu 7dc. Endo 8.7, na prawym ok 7 pęcherzyków, na lewym ok 9. Póki co mają ok 10mm. Pobrali mi krew na estradiol i progesteron (jaki wynik jest dobry?). W poniedzielek mam kolejną wizytę a w pt najprawdopodobniej punkcja.
Opierdolu mówisz . Powiem ci, że ja chciałabym być teraz na Twoim miejscu i nie tylko ja. Masz pozytywną betę dziewczyno po pierwszym transferze... No ja bym Cię strzeliła żebyś się ogarnęłaHej dziewczyny. Nie chce wyjść na jakąś psychiczną bo i tak się tak czuje ale potrzebuje słowa otuchy lub wpierdolu wewnętrznie jest mi lepiej jak zobaczyłam wczorajszą bete 6dpt. Jest dwucyfrowa i pewnie jest tam coś z ovitrell ale moja Też tam jest - tak myślę. Tylko nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku by ją ponownie zbadać bo cholernie boje sie, że coś zepsułam tym dwudniowym stresem... naprawdę stresowalam sie nieziemsko, nie mogłam spać budziłam sie z bólu żołądka - coś okropnego... dzisiaj mi lepiej, wczoraj dużo rozmawiałam z mężem... Ale nadal gdzieś tam czuje niepokój i nie wiem jak wyeliminować z głowy to, że jak coś będzie nie tak to będzie moją winą...
reklama
@Martaem1983 dużo siły . Przetrwaj to i szybko wracaj do ukochanego męża
Podziel się: