Wszystko przede mnąa nie posmakowałaś czasem ?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
W 9 dpt,tym bardziej blastocysty implantacja jest juz dawno zakonczona.Przecież to dopiero 9 dpt (nie wiem czy brałaś ovitrelle bo test i beta mogą byc z tego też). Do mnie wczoraj dzwonił dr L gratulując ładnej bety, ale mówił, żebym nadal się oszczędzała i nie pracowała jeszcze bo zarodek musi się dobrze „wgryźć”
Hahaha wariatkiWszystko przede mną
za wszystkie siwiejące w oczekiwaniu na bete
wszystko zapowiada sie pieknie!!!
annemarie
Pija raz w nocy ,a tak to mozna powiedziec,ze spimyAz wrocilam te kilka postow, zeby podgladnac [emoji16][emoji38]
@annemarie ale rosna!! Jak idzie odbutelkowanie?[emoji16]
annemarie
Nie damA cóż to za pikne zdjęcie w miniaturce . Dawaj jednego dziecioka
Załączniki
Jessssui, normalnie jak aniołkiNie dam
Coffe18
Dokładnie !W 9 dpt,tym bardziej blastocysty implantacja jest juz dawno zakonczona.
@Kashyw83 do implantacji dochodzi w pierwszych dniach . Po zagnieżdżeniu się zarodka Beta wytwarzana jest po ok 48h.
Jest Beta i rośnie to znaczy ze kropek jest zainplantowany
Ja po pierwszej implantacji zarodka miałam w 8 dpt blastocysty dwudniowe, brązowe plamienia, po drugim udanym transferze tez blastocysty w 9dpt dosłownie chlusnęło ze mnie starą krwią tak, że spodnie miałam brudne, a byłam w mieście doszły jeszcze silne bóle brzucha i myślałam, że to początek końca.. ale tak nie było. Przeczytałam gdzieś, że stara krew po implantacji może wydalić się dopiero po kilku dniach. Ja nie używałam aplikatora więc nie sądzę, że to było od niego. Tym bardziej że po 2 dniach było już czysto. Więc u mnie w obu przypadkach był to dobry znakDziewczyny Pomocy!
Właśnie zaobserwowałałam przy aplikacji luteiny brunatny śluz. Nie jest go dużo ale czy któraś z Was miała podobnie?
A co dwa ci za mało.A cóż to za pikne zdjęcie w miniaturce . Dawaj jednego dziecioka
Kiedy beta ?
reklama
Podziel się: