Z tego co pamietam to nie jest potrzebnaDziewczyny mam takie pytanko. Czy do crio oprócz wymazu z cytologii potrzebna jest również biocenoza?
reklama
No nie do poniedziałku. Dziś mam dopiero 3dpt. Zrobię jakoś po 16-tymI ja. Zwlaszcza, ze to 3 dniowe... Fredzia do pon niedaleko![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Tak, do punkcji. Mam zamiar czekać długo 9-10 dpt żeby już było wiadomo na stówęOvitrell jest do 10 dni we krwi, bo jak dobrze rozumiem do punkcji był ovitrell? To spokojnie 8dpt najwcześniej przy 3 dniowym zarodku, ale może są dwa człowieki to 7dpt
Kashyw83
Fanka BB :)
Nie wiem czy dobrze widać, lepiej było na żywo ale taka bladziutka jest Czekam teraz na wynik bety. Musiałam dzisiaj zrobić, żeby wiedzieć co z bromergonem mam robić, a za chwilę mam teleporadę z moją endokrynologPoka poka [emoji16]
Lubimy oglądać dwie kreski [emoji7]
Załączniki
Ja po usg, czekam ba lekarza. Szyjka się skróciła z 25 na 21 mm i czekam co lekarz powie. Dziewczyny duże waga jednej 1383g a drugiej 1658g. A to 29tydzien wiec dobrze rosną. Zastanawia mnie czy szyjka 21mm to mało? Bo chyba poniżej 20 to mało???
Justi92
W
Widać widać trzymam kciuki i gratulujeNie wiem czy dobrze widać, lepiej było na żywo ale taka bladziutka jest Czekam teraz na wynik bety. Musiałam dzisiaj zrobić, żeby wiedzieć co z bromergonem mam robić, a za chwilę mam teleporadę z moją endokrynolog
Ewunka
U mnie w 28 tc poniżej 20 to mało.ale 20 czy 21 .....Ja po usg, czekam ba lekarza. Szyjka się skróciła z 25 na 21 mm i czekam co lekarz powie. Dziewczyny duże waga jednej 1383g a drugiej 1658g. A to 29tydzien wiec dobrze rosną. Zastanawia mnie czy szyjka 21mm to mało? Bo chyba poniżej 20 to mało???
Ale przy blizniajach.... to chyba czas na krążek, szef i nogi w górę.....
Duże baby
Orchidea33
reklama
nieagatka
A fakt, zle policzylam. No rqcja, wczesniej niz ok 9dpt tez bym nie robila. Szkoda stresuNo nie do poniedziałku. Dziś mam dopiero 3dpt. Zrobię jakoś po 16-tym
Podziel się: