reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po usg, czekam ba lekarza. Szyjka się skróciła z 25 na 21 mm i czekam co lekarz powie. Dziewczyny duże waga jednej 1383g a drugiej 1658g. A to 29tydzien wiec dobrze rosną. Zastanawia mnie czy szyjka 21mm to mało? Bo chyba poniżej 20 to mało???
Malo. Myślę, ze czas polozyc czy posadzic dupsko i odpoczywac, duuuzo odpoczywac...
[emoji110][emoji110][emoji4]

Ja po usg, czekam ba lekarza. Szyjka się skróciła z 25 na 21 mm i czekam co lekarz powie. Dziewczyny duże waga jednej 1383g a drugiej 1658g. A to 29tydzien wiec dobrze rosną. Zastanawia mnie czy szyjka 21mm to mało? Bo chyba poniżej 20 to mało???
Ooo dziewczyny rosną jak na rożdżach 😁 ja wizytę mamw przyszłym tygodniu. A US 3 trymestru kiedy masz?

teoretycznie poniżej 25 to już patolka :D; zależy też od tego czy twarda czy miekka? I w sumie co się dziwić, jak tyle kg nosisz :D Ta druga to serio jak bliźniaczka mojej z wagą :) idą łeb w łeb prawie

Nie wiem czy dobrze widać, lepiej było na żywo ale taka bladziutka jest☺️ Czekam teraz na wynik bety. Musiałam dzisiaj zrobić, żeby wiedzieć co z bromergonem mam robić, a za chwilę mam teleporadę z moją endokrynolog
Dobrze pamiętam to cykl z pobraniem jednej komórki przez dr L. ? Przechodzisz do historii, to jest niesamowite😍 super oby ciąża rozwijała się prawidłowo.

teoretycznie poniżej 25 to już patolka :D; zależy też od tego czy twarda czy miekka? I w sumie co się dziwić, jak tyle kg nosisz :D Ta druga to serio jak bliźniaczka mojej z wagą :) idą łeb w łeb prawie
Zamknięta i twarda tylko się kurczy... oba położenia główkowe. Kuwa to będę się zastanawiać jak się utrzyma czy CC czy SN.

Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę 🙈. Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa 😭 mój pech jak zawsze 😔 Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było 🤣 Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł 😁 choć do przyjemności to nie należało bo bolało 😫 ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 🙉nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) 💪 @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana ❤️💞💞
Coś nie na bieżąco jesteś.. 😉
Transfer miałam we wtorek....

reklama
Zamknięta i twarda tylko się kurczy... oba położenia główkowe. Kuwa to będę się zastanawiać jak się utrzyma czy CC czy SN.
to nie jest tak źle, wiesz, że u mnie miękka. Ale słuchaj Motylka; oszczędzać się! nogi w górę i leżeć - byle nie cały czas; odpoczywać na boczku jednym i drugim - obracać się jak kurczak na rożnie :D; teraz już mąż musi wejść na wyższe obroty, a synuś wydorośleć trochę.

Do góry