reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę 🙈. Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa 😭 mój pech jak zawsze 😔 Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było 🤣 Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł 😁 choć do przyjemności to nie należało bo bolało 😫 ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 🙉nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) 💪 @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana ❤️💞💞
haha zajebisty lekarz, serio :D takiej gry wstępne j jeszcze nie widziałam. Super, bo już etap kolejny leci!

Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę 🙈. Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa 😭 mój pech jak zawsze 😔 Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było 🤣 Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł 😁 choć do przyjemności to nie należało bo bolało 😫 ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 🙉nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) 💪 @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana ❤️💞💞
Znam ten ból, mi kiedys lekarz tak nacisnął na brzuch, że zaczęłam wyć.
Myślałam, że mi jajnik pęknie, tak bolało. A pęcherzyć nie pękł i tak.

@annemarie , @kate_p7 a jak miałam w środę (2.06) cały ovitrel + 2 x gonapeptyl to kiedy mogę iść na betę?
Były 3-dniowce podane
Ovitrell jest do 10 dni we krwi, bo jak dobrze rozumiem do punkcji był ovitrell? To spokojnie 8dpt najwcześniej przy 3 dniowym zarodku, ale może są dwa człowieki to 7dpt:p

reklama
Do góry