reklama
Evela.6
Fanka BB :)
To już za dwa dni [emoji847] [emoji123][emoji110]Ok, tak myślałam [emoji3061]
Nie, tylko się zastanawiałam ile będzie się ovitrel utrzymywałA Tobie już beta chodzi o głowie?
Niestety jeszcze troszkę musisz poczekać... Ja też... I już mam jazdy...
Pchełka216
haha zajebisty lekarz, serio takiej gry wstępne j jeszcze nie widziałam. Super, bo już etap kolejny leci!Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę . Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa mój pech jak zawsze Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł choć do przyjemności to nie należało bo bolało ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana
To za tydzieńTo już za dwa dni [emoji847] [emoji123][emoji110]
nieagatka
I ja. Zwlaszcza, ze to 3 dniowe... Fredzia do pon niedaleko![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja bym co najmniej 10 dni odczekala.
Znam ten ból, mi kiedys lekarz tak nacisnął na brzuch, że zaczęłam wyć.Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę . Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa mój pech jak zawsze Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł choć do przyjemności to nie należało bo bolało ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana
Myślałam, że mi jajnik pęknie, tak bolało. A pęcherzyć nie pękł i tak.
nieagatka
Kiedy betujesz? Tez w pon?A Tobie już beta chodzi o głowie? [emoji12]
Niestety jeszcze troszkę musisz poczekać... Ja też... I już mam jazdy... [emoji849]
Ovitrell jest do 10 dni we krwi, bo jak dobrze rozumiem do punkcji był ovitrell? To spokojnie 8dpt najwcześniej przy 3 dniowym zarodku, ale może są dwa człowieki to 7dpt@annemarie , @kate_p7 a jak miałam w środę (2.06) cały ovitrel + 2 x gonapeptyl to kiedy mogę iść na betę?
Były 3-dniowce podane
reklama
Pchełka216
masuj cycki, szybciej zleci albo Placek niech masuje póki może, bo np. u mnie stary już ma zakaz mnie dotykania do końca czerwca (od doktorka). Ale jak doczekamy do terminu to mu się skapnie aktywne pomaganie w wywoływaniu skurczyOk, tak myślałam
Podziel się: