reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja bym co najmniej 10 dni odczekala.@annemarie , @kate_p7 a jak miałam w środę (2.06) cały ovitrel + 2 x gonapeptyl to kiedy mogę iść na betę?
Były 3-dniowce podane
Ok, tak myślałamJa bym co najmniej 10 dni odczekala.
To trzymam kciuki za piękna beteDziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!!
Dziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!!
@Szyszka99 a jak u Ciebie? Jak się czujesz? Lecisz dzisiaj na bete?
Gonia0605
A Tobie już beta chodzi o głowie?Ok, tak myślałam
Niestety jeszcze troszkę musisz poczekać... Ja też... I już mam jazdy...
Justi92
Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę . Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa mój pech jak zawsze Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł choć do przyjemności to nie należało bo bolało ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana
reklama
Podziel się: