reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!!😀🥰🥰🥰
To trzymam kciuki za piękna bete
Dziewczyny dzisiaj 9 dpt 3 dniowego zarodka! Jadę na badania beta hcg, bo dr Lewandowski polecił dzisiaj zrobić pierwszą weryfikację. Nie wytrzymałam rano i zrobiłam test płytkowy moczu będąc przekonaną, że jeszcze i tak za szybko, a tu pojawiła się druga kreska! Blada, bo blada ale jest!!!!😀🥰🥰🥰

Hej Dziewczyny jaka dzisiaj miałam wizytę 🙈. Usg - jest pęcherzyk 27 mm - ale dalej nie pękł, doktor mówi no to cóż jutro rano znowu się widzimy sprawdzić czy pękł - Ja już oczywiście załamana ze znowu się wszystko opsówa 😭 mój pech jak zawsze 😔 Na co Przybycień mówi nie będziemy czekać, zagramy w grę wstępna, bo widać ze wczoraj z mężem jej nie było 🤣 Udało mu się sprawić palcami że pęcherzyk pękł 😁 choć do przyjemności to nie należało bo bolało 😫 ale koniec końców wszystko gra dostałam prolutex 1xdz, estroferm 2mg 2xdz, duphaston 2xdz, cyclogest 400mg 3xdz, Pregba Start, Nospa forte 3x D, Nagbe B6 2xdz, i accofil co 2 dzień 1/2 AMP. Pierwsza beta po transferze 22.06 🙉nie wierzę że wkoncu się doczekałam.. Mam nadzieję że znowu się nic nie wydarzy i dotrwam do wtorku :-) 💪 @Gonia0605 jak tam? O której transfer? Czy już po Kochana ❤️💞💞

reklama
Do góry