Czujesz już jak dupa Ci rośnie? [emoji16] Będziesz gruuuuba [emoji16]Chodują. Mam w piątek dzwonić
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
To aduniaRozumiem, że chodzi o to C? Będziesz mieć podawane dwa?
Chyba kojarzę jakąś dziewczynę która miała podawane zarodki coś koło 3bc i 2bb i ma teraz bliźnięta [emoji6]
Kashyw83
No więc mam dzisiejsze wyniki:
Progesteron 35 ng/ml
Estradiol 110 pg/ml
Prolaktyna 30.1 ng/ml (norma do 24.1, i to jest na 0,5 tabl bromergonu)
TSH 1,57 (ostatnie z kwietnia 0,57)
tsh mam najwieksze od kilku lat biorac euthyrox i prolaktyna skoczyla wiec moze udało się.
zadzwoniłam do kliniki Novum i poprosilam o telekonferencje z dr Lewandowskim
przed chwila do mnie zadzwonil, powiedzial ze bromergon mam zwiekszyc na 3/4 tabl, ze nie wolno odstawiac po transferze bo utrudnia zagniezdzanie zarodka wysoka prolaktyna (dopiero po potwierdzeniu ciazy), progesteron mam dobry, ale jesli chce miec wlasny wewnetrzny spokoj to moge dolozyc sobie cyclogest rano dodatkowo (juz dzisiaj zreszta sama sobie tak zaprdynowalam i wzielam) - powiedzial ze progesteronu nie mozna jakos przedawkowac. Wiec uspokoil mnie. Polecil zeby za dwa dni w czwartek sprawdzic juz hcg, ale mam nie pic z nocy ze srody na czwartek. Takze uspokoil mnie dzieki Bogu
Progesteron 35 ng/ml
Estradiol 110 pg/ml
tsh mam najwieksze od kilku lat biorac euthyrox i prolaktyna skoczyla wiec moze udało się.
przed chwila do mnie zadzwonil, powiedzial ze bromergon mam zwiekszyc na 3/4 tabl, ze nie wolno odstawiac po transferze bo utrudnia zagniezdzanie zarodka wysoka prolaktyna (dopiero po potwierdzeniu ciazy), progesteron mam dobry, ale jesli chce miec wlasny wewnetrzny spokoj to moge dolozyc sobie cyclogest rano dodatkowo (juz dzisiaj zreszta sama sobie tak zaprdynowalam i wzielam) - powiedzial ze progesteronu nie mozna jakos przedawkowac. Wiec uspokoil mnie. Polecil zeby za dwa dni w czwartek sprawdzic juz hcg, ale mam nie pic z nocy ze srody na czwartek. Takze uspokoil mnie dzieki Bogu
PotrzebujeCudu
Dzięki za odpowiedź To trzymam kciuki żeby już było po problemie i wymaz wszedł dobry i żebyś mogła podejść do transferu oczywiście udanego [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Niestety żadnych objawów nigdy nie miałam żadnych kobiecych dolegliwości :/ nie wiem ile z tym chodze tak naprawdę :/ jedna ciąża pozamac za mną( gdzieś oczywiście wyczytałam że ta bakteria atakuje jajowody ale czy to prawda?) Moja dr tylko powiedziała że to wredna bakteria i czasem się ją leczy 3-4 miesiące :/ powiedziała mi również że jest ten wymaz obowiązkowy w mojej klinice dopiero od kilku miesięcy , dobrze że wyszło mi to teraz niż miało by to wpłynąć potem na transfer wiadomo nie musi wpłynąć ale może.. powodzenia ))) ja czekam na kolejny wynik wymazu żeby w końcu zacząć [emoji85]
L
Lilia1
Gość
Witajcie,
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Beta rosnie, jednak powoli
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
Klient potrafi wyprowadzić z równowagi [emoji1787]ale nie jestem dłużna dlatego ja przy pierwszym podejściu od punkcji do wyniku bety odrazu zwolnionko [emoji1787]
No to masz więcej stresów niż ja[emoji848]
Ja siedzę z fajnymi dziewczynami i jest dużo śmiechu codziennie [emoji4]
Coffe18
Do punkcji niekoniecznie . Ja do punkcji wymalowana nabalsamowana i wypachniona podeszłam .A czemu nie wolno balsamów i perfum do punkcji i transferu ?
No widzisz … co lekarz to inna praktyka . Jak wspominałam Bromka zmniejszyłam na 2 tygodnie do transferu do 1/4 a potem już nic . Kropuś jest ze mną . Pięknie się zagnieździł i zaczęliśmy 7 tydzień .No więc mam dzisiejsze wyniki:
Progesteron 35 ng/ml
Estradiol 110 pg/ml
powodzonka
Vinszka
[emoji6]To adunia
Agnieś191
Moim zdaniem coś jest nie tak. Ciąża nie rozwija się prawidłowo. W tym dniu po transferze beta powinna być dużo wyższa zazwyczaj ok 9 tysięcy i więcej. Przyrosty są za małe. Co mówi lekarz?Witajcie,
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
reklama
Coffe18
ostatni przyrost Bardzo słabiutki niestety . Powinno byc co najmniej drugie tyle .Witajcie,
Beta dzisiaj 258,60.
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
Nie rokuje to zbyt dobrze . Taka słabo rosnąca Beta może wskazywać tez na cp ( w moim przypadku tak było )
Skonsultowałas te wyniki z lekarzem ?
Podziel się: