reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak wiem wiem - ja sie broń Boże nie nakrecam, zrobiłam ją po to by móc porównać z piątkiem 😊 i tak szlam na proga i tak...
To w pt 7dpt? Dobrze policzyłam ? To będzie już wiadomo na 80%. Tylko potem jeszcze przyrosty i usg... to twój pierwszy transfer, ja tez mam dobre przeczucia, ale nie zawsze to się sprawdza. A pierwszy nieudany transfer jest najgorszy, wiec czekaj ze spokojem :-) masz duzo zarodków, wiec tak czy siak będzie dobrze.

reklama
To w pt 7dpt? Dobrze policzyłam ? To będzie już wiadomo na 80%. Tylko potem jeszcze przyrosty i usg... to twój pierwszy transfer, ja tez mam dobre przeczucia, ale nie zawsze to się sprawdza. A pierwszy nieudany transfer jest najgorszy, wiec czekaj ze spokojem :-) masz duzo zarodków, wiec tak czy siak będzie dobrze.
Tak, 7dpt pójde w piątek lepiej :) Dzięki

Mam pytanie do dziewczyn, które brały jednocześnie luteine dopochwowo i podjezykowo. Mam 3 razy po 2 tej dopochwowej i podjezykowej też 3 x 2 . I biorę o 8 16 i 24 razem dopochwowo i podjezykowo. Tak mogę robić? Nie dopytalam doktora o to, a on tylko naciskal i przypominał żebym tą dowcipną brała równo co 8 h
Hej! Ja brałam równocześnie dopochwowa i podjęzykowa - tak zalecił lekarz bo się dopytałam :) I dziś widziałam bijące serduszko na usg więc chyba nie zaszkodziłam kropkowi :)

reklama
Dwóch 3-dniowych. Wiekszej ilości to chyba w pl nie podają 🤔
Się okaże czy podają wiecej niz dwie🤪 ja mam tak słabe wg dr ze twierdzi że podałby je 3 na raz. Z ekonomicznego i statystycznego punkty widzenia jestem juz dzis Za.. i tak pewnie czeka mnie dalej ta sama historia, wiec za dobrymi radami wole odkladac na 4 stymulacje. Ciekawe jak bedzie finalnie

Do góry