reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć kochane, do tej pory ogarniałam wszystko sama, ale teraz potrzebuje wsparcia od Was i Waszej wiedzy. Szykujemy się z mężem do in vitro i niedługo będziemy mieć kwalifikację. W biocenozie pochwy wyszedł mi brak Lacobactillus, biorę probiotyk, żeby to poprawić. Ale martwię się, że nie pozwolą nam zacząć in vitro z takim wynikiem. Wiecie coś na ten temat?

reklama
@AninuT co tam słychać? Jaka u Ciebie pogoda? Ja się zdążyłam przed transferem zjarać😊.
Dzięki kochana, pogoda piękna u mnie, prawdziwe lato. Upałów nie ma, ale jak na Irlandię jest cieplutko. Też zdążyłam się już trochę zjarać 😜 dziś miałam wolne pojechaliśmy na fajną wycieczkę wspinaliśmy się na górę, a na dole morze, widoki piękne 😍 w krótkich spodenkach śmigałam bo nóżki już opalone 😉 dzisiaj miałam fajny dzień, ale tak ogólnie to mam słabszy czas.... Nie wiem kiedy my zaczniemy, czy ja się w ogóle kiedyś doczekam 😿
Mniej wchodzę na forum, ale jestem na bieżąco, idziesz jak Strzała 💪 szacun za tą wytrwałość Fredziu dla Ciebie i @Evela.6 @mala_Mi 80 @Wesoła_Aga jesteście prawdziwe wojowniczki, w końcu Wam się uda! ✊✊✊✊✊✊✊ @Gonia0605 @Murawa[/USER] i za Was kochane mocne kciuki !

Ostatnia edycja:
Trzeba miec moje "szczescie" :| wlasnie w trakcie kapieli znalazlam kleszcza na lydce. Jest czerwona kropka więc zdazyl sie wbic :( drapnelam go paznokciem.. myslalam, ze to jakis strupek a ze golilam nogi to nie chciałam zadrapac sie ponownie... mam nadzieję, ze nie zarazil mnie niczym :( ale trzeba byc mna.. nawet na sekunde dzis nie byłam poza domem bo mnie tak brzuch bolal. A tu taki zonk :| Myslicie, zeby robic jakies testy?? Ja mam miec za mc transfer :(

Dziewczyny,
U mnie taka sytuacja … 5 maja miałam criotransfer blastocysty. W 26 dpt pęcherzyk z ciałkiem żółtym i zarodkiem - brak serca. 33dpt ciąża podzieliła się na dwie ! Dwa cialka żółte , brak zarodka brak akcji serca. Skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. Czy ktoś tak miał ? I czy jest jeszcze jakaś szansa? Jak stał się taki cud że się podzieliły to może i byłby kolejny.
Ja tak miałam... Musiałam odstawić leki

reklama
Trzeba miec moje "szczescie" :| wlasnie w trakcie kapieli znalazlam kleszcza na lydce. Jest czerwona kropka więc zdazyl sie wbic :( drapnelam go paznokciem.. myslalam, ze to jakis strupek a ze golilam nogi to nie chciałam zadrapac sie ponownie... mam nadzieję, ze nie zarazil mnie niczym :( ale trzeba byc mna.. nawet na sekunde dzis nie byłam poza domem bo mnie tak brzuch bolal. A tu taki zonk :| Myslicie, zeby robic jakies testy?? Ja mam miec za mc transfer :(
Ja bym chyba tylko obserwowala siebie, bez paniki, nie kazdy kleszcz oznacza chorobe. Ale pamietaj ze go mialas gdyby cos sie dzialo.

Do góry