Evela.6
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam na czas co 8h podjezykowo i dopochwowo i czasem nic to nie zmieniało. Potem już coraz mniej dokładnie i był syn. Ostatni cykl byłam tak zrezygnowana, ze trzymałam się jakiejś rozpiski ale czasem brałam progesteron duzo później niż 8h bo chodziłam do pracy. I wszystko było ok, tylko to cykl po stymulacji i progesteron miałam ponad 160. I brałam tylko 3x100mg lutinusa. To jakaś magia była przed transferem. A przy becie pozytywnej nadal progesteron wysoki. Na cyklach sztucznych zawsze miałam większe dawki. Chociaż brałam te duże dawki i jakoś na implantację to nie pomogło. Bywało, ze 3x4 podjęzykowa Luteina i 3x100mg lutinus. Gdzie lutinus lepiek się wchłania i w przypadku luteiny byłoby 3x200mg. Jak widać co człowiek to historia.Mam pytanie do dziewczyn, które brały jednocześnie luteine dopochwowo i podjezykowo. Mam 3 razy po 2 tej dopochwowej i podjezykowej też 3 x 2 . I biorę o 8 16 i 24 razem dopochwowo i podjezykowo. Tak mogę robić? Nie dopytalam doktora o to, a on tylko naciskal i przypominał żebym tą dowcipną brała równo co 8 h
Twarda jesteśDałam radę ale zdecydowanie wolałabym Nigdy tego nie powtarzać [emoji6]tak, transfer w lipcu, prezent na urodziny sobie robię [emoji6][emoji41]
Miałam przed transferem 1 ampułkę i teraz w 3 dot 2/3 ampułki i tak co 3 dni dni. Podobno to nie sa duże dawki. Ja się nie znam.@fredka84 ile accofilu będzie ładowane?
Do jakiego czasu ? Będziesz badała hemoglobinę ?podobno siada od AcofiluMiałam przed transferem 1 ampułkę i teraz w 3 dot 2/3 ampułki i tak co 3 dni dni. Podobno to nie sa duże dawki. Ja się nie znam.
O super [emoji123] trzymam kciuki, żeby poszło wszystko tak żeby lipiec był Twój [emoji110]Twarda jesteś [emoji1307]
To jeżeli wszystko dobrze pójdzie to ja w lipcu też będę miała transfer [emoji16]
Oprócz accofilu to mam swój standardowy zestaw. Miałam mieć jeszcze intralipid ale przez święto nie zdążyłam, no ale w sumie to się do tego za słabo przyłożyłam przez stres związany z punkcją.Opowiadaj co tam masz? Czym żeś obstawiona i ile proga masz
Do 12 tyg ciąży.Do jakiego czasu ? Będziesz badała hemoglobinę ?podobno siada od Acofilu
No ja mam tak samo zalecone dlatego pytamDo 12 tyg ciąży.
Mam robić morfologię raz w tygodniu i sprawdzać wzrost leukocytów
I ja sie do was na lipcowy transfer doczepiam! @Ruda08O super [emoji123] trzymam kciuki, żeby poszło wszystko tak żeby lipiec był Twój [emoji110]