reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak wiem wiem - ja sie broń Boże nie nakrecam, zrobiłam ją po to by móc porównać z piątkiem 😊 i tak szlam na proga i tak...
To w pt 7dpt? Dobrze policzyłam ? To będzie już wiadomo na 80%. Tylko potem jeszcze przyrosty i usg... to twój pierwszy transfer, ja tez mam dobre przeczucia, ale nie zawsze to się sprawdza. A pierwszy nieudany transfer jest najgorszy, wiec czekaj ze spokojem :-) masz duzo zarodków, wiec tak czy siak będzie dobrze.

reklama
To w pt 7dpt? Dobrze policzyłam ? To będzie już wiadomo na 80%. Tylko potem jeszcze przyrosty i usg... to twój pierwszy transfer, ja tez mam dobre przeczucia, ale nie zawsze to się sprawdza. A pierwszy nieudany transfer jest najgorszy, wiec czekaj ze spokojem :-) masz duzo zarodków, wiec tak czy siak będzie dobrze.
Tak, 7dpt pójde w piątek lepiej :) Dzięki

Mam pytanie do dziewczyn, które brały jednocześnie luteine dopochwowo i podjezykowo. Mam 3 razy po 2 tej dopochwowej i podjezykowej też 3 x 2 . I biorę o 8 16 i 24 razem dopochwowo i podjezykowo. Tak mogę robić? Nie dopytalam doktora o to, a on tylko naciskal i przypominał żebym tą dowcipną brała równo co 8 h
Hej! Ja brałam równocześnie dopochwowa i podjęzykowa - tak zalecił lekarz bo się dopytałam :) I dziś widziałam bijące serduszko na usg więc chyba nie zaszkodziłam kropkowi :)

reklama
Dwóch 3-dniowych. Wiekszej ilości to chyba w pl nie podają 🤔
Się okaże czy podają wiecej niz dwie🤪 ja mam tak słabe wg dr ze twierdzi że podałby je 3 na raz. Z ekonomicznego i statystycznego punkty widzenia jestem juz dzis Za.. i tak pewnie czeka mnie dalej ta sama historia, wiec za dobrymi radami wole odkladac na 4 stymulacje. Ciekawe jak bedzie finalnie

Do góry