reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]

Zobacz załącznik 1280004
Ojej... To jakiś rzeźnik Ci to robił... Ja nie czułam nic a nic... Należy się nagroda 😄

reklama
No to się nie zobaczymy u lekarza 😉jak masz dobre TSH to wątpliwe żebyś miała nieprawidłowe ft3, ft4. Jeżeli robiłaś już wszystkie najważniejsze badania, które mogłyby wykluczyć niepowodzenia to może problem tkwi w samych zarodkach, może wszystkie dotychczas podane miały wady genetyczne..z tego co pamiętam to miewałaś ciąże biochemiczne więc faktycznie problem tkwi w zarodkach 🤷‍♀️
Tak to druga biochemiczna... Raz zakończona w 8 tygodniu a raz beta nawet nie drgnęła... Zobaczymy co nasz doktorek ma do powiedzenia na ten temat

reklama
Do góry