reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Weeeez [emoji12]. Dziewczyny serio, podejdźmy do tego ze spokojem [emoji41]
Ostatnio też wariowałysmy i była dupa.
Dobra do ustalamy, ze od jutra bedzie na spokojnie, ale dzis... Wyobraz sobie tylko przez moment, ze sie udalo i to podwojnie i ze idziesz tam poczatkiem lipca, a tu 2 [emoji171][emoji171]
Kumasz baze, ze tak moze byc i ze my tu wszystkie zaciskamy o to kciukory?[emoji1787][emoji16]

Tak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]

Zobacz załącznik 1280004
Mówiłam że boli w ch.uj🤦. Nie wiem jak dziewczyny to na lajcie znoszą🤷. Chyba że my takie słabe 🤷
Ale masz tam fajnie 😍. I jakie pazurki ładne 😍

Dobra do ustalamy, ze od jutra bedzie na spokojnie, ale dzis... Wyobraz sobie tylko przez moment, ze sie udalo i to podwojnie i ze idziesz tam poczatkiem lipca, a tu 2 [emoji171][emoji171]
Kumasz baze, ze tak moze byc i ze my tu wszystkie zaciskamy o to kciukory?[emoji1787][emoji16]
Dobra, dziś szalejmy 🤩. Będę miała Jankę i Mańkę 🤩
Chłopaka zostawiam w oknie życia 😂
To żart - żebyście się nie spluły zaraz 😜

@Evela.6 wpisz mnie proszę na 16 na wizytę. Jadę zobaczyć jaki ma plan na mnie lekarz ... Ogólnie miałam nie jechać jeszcze ale żebym później nie obudziła się z ręką w nocniku jak znów będę musiała jakieś badania nowe robić ... Ogólnie w poniedziałek krew i w piątek następny endykrynolog ... A nóż tu jest jakiś problem 🤔 niby TSH robiłam i zawsze było dobre ... Ale teraz robię tez to ft3 i ft4 ... A nóż tu jest problem i będę mogła szybko podejść do kolejnego transferu. Który będzie udany . Innej opcji nie przewiduje , nie tym razem 😍
No to się nie zobaczymy u lekarza 😉jak masz dobre TSH to wątpliwe żebyś miała nieprawidłowe ft3, ft4. Jeżeli robiłaś już wszystkie najważniejsze badania, które mogłyby wykluczyć niepowodzenia to może problem tkwi w samych zarodkach, może wszystkie dotychczas podane miały wady genetyczne..z tego co pamiętam to miewałaś ciąże biochemiczne więc faktycznie problem tkwi w zarodkach 🤷‍♀️

reklama
Do góry