Do Chinoli już ma uraz jak mu tę stówę ukradli .Znowu od Chinoli czy się szarpnął
Kupiłam w House, bo nie ma już z czego kasy szarpać . Ale za to 2 szt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do Chinoli już ma uraz jak mu tę stówę ukradli .Znowu od Chinoli czy się szarpnął
Dobra do ustalamy, ze od jutra bedzie na spokojnie, ale dzis... Wyobraz sobie tylko przez moment, ze sie udalo i to podwojnie i ze idziesz tam poczatkiem lipca, a tu 2 [emoji171][emoji171]Weeeez [emoji12]. Dziewczyny serio, podejdźmy do tego ze spokojem [emoji41]
Ostatnio też wariowałysmy i była dupa.
Mówiłam że boli w ch.uj. Nie wiem jak dziewczyny to na lajcie znoszą. Chyba że my takie słabeTak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]
Zobacz załącznik 1280004
Dobra, dziś szalejmy . Będę miała Jankę i MańkęDobra do ustalamy, ze od jutra bedzie na spokojnie, ale dzis... Wyobraz sobie tylko przez moment, ze sie udalo i to podwojnie i ze idziesz tam poczatkiem lipca, a tu 2 [emoji171][emoji171]
Kumasz baze, ze tak moze byc i ze my tu wszystkie zaciskamy o to kciukory?[emoji1787][emoji16]
Mańkę [emoji16] to po mnie? [emoji16][emoji16][emoji16]Dobra, dziś szalejmy [emoji2956]. Będę miała Jankę i Mańkę [emoji2956]
Chłopaka zostawiam w oknie życia [emoji23]
To żart - żebyście się nie spluły zaraz [emoji12]
Nieeee. Marianna to u nas MańkaMańkę [emoji16] to po mnie? [emoji16][emoji16][emoji16]
Ha tfu fredka! jak tak mogłaś?!Dobra, dziś szalejmy . Będę miała Jankę i Mańkę
Chłopaka zostawiam w oknie życia
To żart - żebyście się nie spluły zaraz
Na drugie mam Anna. Więc Maria Anna prawie się nadam [emoji23]Nieeee[emoji12]. Marianna to u nas Mańka[emoji41]
Albo następnego kota tak nazwę [emoji12]
No to się nie zobaczymy u lekarza jak masz dobre TSH to wątpliwe żebyś miała nieprawidłowe ft3, ft4. Jeżeli robiłaś już wszystkie najważniejsze badania, które mogłyby wykluczyć niepowodzenia to może problem tkwi w samych zarodkach, może wszystkie dotychczas podane miały wady genetyczne..z tego co pamiętam to miewałaś ciąże biochemiczne więc faktycznie problem tkwi w zarodkach@Evela.6 wpisz mnie proszę na 16 na wizytę. Jadę zobaczyć jaki ma plan na mnie lekarz ... Ogólnie miałam nie jechać jeszcze ale żebym później nie obudziła się z ręką w nocniku jak znów będę musiała jakieś badania nowe robić ... Ogólnie w poniedziałek krew i w piątek następny endykrynolog ... A nóż tu jest jakiś problem niby TSH robiłam i zawsze było dobre ... Ale teraz robię tez to ft3 i ft4 ... A nóż tu jest problem i będę mogła szybko podejść do kolejnego transferu. Który będzie udany . Innej opcji nie przewiduje , nie tym razem