Mimi94
Fanka BB :)
Transfer ilu zarodkow miałaś? Wszystkich 4?Już po[emoji123]. Jadę sobie kupic sukienkę od męża, bo obiecał [emoji2956]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transfer ilu zarodkow miałaś? Wszystkich 4?Już po[emoji123]. Jadę sobie kupic sukienkę od męża, bo obiecał [emoji2956]
Dwóch 3-dniowych. Wiekszej ilości to chyba w pl nie podająTransfer ilu zarodkow miałaś? Wszystkich 4?
Qwa Szyszka pewnie tak Betę wyrąbało ze do teraz ją zliczająNo jeszcze nie ma wyników... zaraz się obesram przysięgam
Hahahaha umiesz poprawić humor, muszę mieć dzisiaj tego proga boje sie ze jak mi spadł poniżej 20 to nie zdążę zareagować no co za ch*jce...Qwa Szyszka pewnie tak Betę wyrąbało ze do teraz ją zliczają
I to w kilka osób bo jedna nie da radyQwa Szyszka pewnie tak Betę wyrąbało ze do teraz ją zliczają
Idźcie się leczyć wariatki ❤I to w kilka osób bo jedna nie da rady
Ahahaha myśle że zwykle laboratorium sobie z tym nie poradziI to w kilka osób bo jedna nie da rady
Odstawiasz oba dostajesz okres . I zaczynasz Estrofen od 2dc kontrola i potem włączy Ci progMam pytanie o cykl sztuczny:
Koncze wlasnie cykl sztuczny (era test byl) biore estrofem i progesteron
Od razu mam zaczac kolejny cykl sztuczny i w nim transfer.
czy odstawiam tylko progesteron a estrofem biore caly czas?
Czy odstawiam estrofem i progesteron i w 2 dc zaczynam brac od nowa estrofem?
wydaje mi sie ze lekarz powiedzial, ze odstawiamy leki i w 2 dc zaczynamy brac estrofem.
Ale wole sie upewnic...?
Ja nie mogę. Dla mnie nie ma już ratunkuIdźcie się leczyć wariatki ❤
pokaaaDo Chinoli już ma uraz jak mu tę stówę ukradli .
Kupiłam w House, bo nie ma już z czego kasy szarpać . Ale za to 2 szt