super wiadomość!! gratuluję!!!My już po wizycie, mamy (26dpt), za 2 tygodnie kolejna wizyta
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Dziękuję! [emoji3059]www klein-putz.net.
Musisz sie tam najpierw zarejestrowac,dzial o lekach jest zablokowany i musisz napisac do administratora,zeby cie tam odblokowal.Oprocz tego znajdziesz tam wszystko o klinikach,lekarzach,stymulacjach....mi byla bardzo pomoca.
Gonia0605
Znowu od Chinoli czy się szarpnąłJuż po. Jadę sobie kupic sukienkę od męża, bo obiecał
PotrzebujeCudu
Super informacja Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3] Nudnej ciąży życzę [emoji110][emoji110][emoji110]My już po wizycie, mamy [emoji3590] (26dpt), za 2 tygodnie kolejna wizyta
@fredka84 Oczywiście czekamy na focisze [emoji16]Znowu od Chinoli czy się szarpnął [emoji1787]
kaapo
Oj chciałabym, a tymczasem dopiero 6 tydzień, a ja od 3 dni jestem nie do życiaSuper informacja Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3] Nudnej ciąży życzę [emoji110][emoji110][emoji110]
Pchełka216
dasz radę za jakieś 6 do 10 tygodni Ci przejdzie A tymczasem niech Cię stary na rękach nosi i jak to moja babcia powiedziała "szanuj sie" w sensie dbaj o siebieOj chciałabym, a tymczasem dopiero 6 tydzień, a ja od 3 dni jestem nie do życia
JestemMama!
@Evela.6 wpisz mnie proszę na 16 na wizytę. Jadę zobaczyć jaki ma plan na mnie lekarz ... Ogólnie miałam nie jechać jeszcze ale żebym później nie obudziła się z ręką w nocniku jak znów będę musiała jakieś badania nowe robić ... Ogólnie w poniedziałek krew i w piątek następny endykrynolog ... A nóż tu jest jakiś problem niby TSH robiłam i zawsze było dobre ... Ale teraz robię tez to ft3 i ft4 ... A nóż tu jest problem i będę mogła szybko podejść do kolejnego transferu. Który będzie udany . Innej opcji nie przewiduje , nie tym razem
Evela.6
Tak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]
reklama
Weeeez . Dziewczyny serio, podejdźmy do tego ze spokojemKurna bania!!! Co tu sie bedzie odpierr teraz przez tydzien!!! Co za emocje!!!
No cholera jasna musi byc dobrze!
Lepiej kup pare metrow materialu bo jak bedziesz miala blizniaki to mozesz potrzebowac namiotów a nie sukieneczek
Ostatnio też wariowałysmy i była dupa.
Podziel się: