reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak mnie wkurzył ten scratching, tym, że mnie tak megaaa bolało [emoji52]że poszłam się odstresować! [emoji41]
7go mam wizytę w cyklu przed transferem, to będzie początek cyklu więc za wiele się wtedy nie dowiem. Ale moja doktor po tym dniu idzie na urlop więc później będę pod opieką innej z Gdyni, której baaaardzo nie polubilam... Wlew będę miała tylko jeden, 3 dni przed transferem. A z powodu przesuniętego okna, transfer w 6 dobie podawania progesteronu.
@fredka84 mam nadzieję, że upolowałaś jakąś fajną kiecke a dzieciaki się już tam wgryzają porządnie [emoji3590][emoji110]

Zobacz załącznik 1280004
Ojej... To jakiś rzeźnik Ci to robił... Ja nie czułam nic a nic... Należy się nagroda 😄

reklama
No to się nie zobaczymy u lekarza 😉jak masz dobre TSH to wątpliwe żebyś miała nieprawidłowe ft3, ft4. Jeżeli robiłaś już wszystkie najważniejsze badania, które mogłyby wykluczyć niepowodzenia to może problem tkwi w samych zarodkach, może wszystkie dotychczas podane miały wady genetyczne..z tego co pamiętam to miewałaś ciąże biochemiczne więc faktycznie problem tkwi w zarodkach 🤷‍♀️
Tak to druga biochemiczna... Raz zakończona w 8 tygodniu a raz beta nawet nie drgnęła... Zobaczymy co nasz doktorek ma do powiedzenia na ten temat

reklama
Do góry