reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A masz jakieś zapasy proga w domu czy musisz wszystko kupić?
Myślę że jak będziesz miała w jednej tabletce 200gm to spokojnie możesz brać 4 szt. Wtedy dawka bedzie wynosiła 800mg. Ja teraz biorę dawkę 1000 mg + Prolutex x1szt codziennie
Rzeczywiście sporo bierzesz. Raczej nie chce zastrzyków, choć prolutex to było moje wybawienie. Super sprawa po uczelniach na tabletki. Myślałam o trzech tabletkach po 200 mg plus duphaston trzy razy dziennie. Ale ok dołożę jeszcze jedną 200 ale to mogę np. na noc dwie tabletki po 200?
Muszę wszystko kupić. Więc wszystko jedno co byle nie uczuliło.

reklama
Rzeczywiście sporo bierzesz. Raczej nie chce zastrzyków, choć prolutex to było moje wybawienie. Super sprawa po uczelniach na tabletki. Myślałam o trzech tabletkach po 200 mg plus duphaston trzy razy dziennie. Ale ok dołożę jeszcze jedną 200 ale to mogę np. na noc dwie tabletki po 200?
Jak musisz kupić to kup Cyclogest i będziesz brała tylko 2 razy dziennie, bo on ma dużą dawkę. No i duphaston i będzie gitara.
Ja teraz duphastonu nie biorę bo baba mówi że nie stosują go po punkcjach🤔

Jak musisz kupić to kup Cyclogest i będziesz brała tylko 2 razy dziennie, bo on ma dużą dawkę. No i duphaston i będzie gitara.
Ja teraz duphastonu nie biorę bo baba mówi że nie stosują go po punkcjach🤔
Może już nie stosują. Ja brałam dwie tabletki, potem jeden prolutex i trzy tabletki duphastonu. Zalecenia od Mrugacza.

Ja jadę na cyclogest 3x1 i duphaston 3x1
W cyclogescie jeden „czopek“ ma 400mg . Opakowanie mi akurat starcza na 5 dni a kosztuje ok 75 zł .

Ja brałam 6x100 i 3 razy dziennie, z czego 200 na noc wlasnie.

reklama
Do góry