motylek24
Fanka BB :)
Jak tam akcja.....chyba cisza na planie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam akcja.....chyba cisza na planie.
No jak duzo? Ty bierzesz wiecej. Ja mialam 600 na dobe bez badania poziomu proga.Ale dużo kurde ja biorę 900mg ma dobe wszystkiego, chyba mało jak tak patrzę na wasze dawki...
Widze jak napisalam i moglas tak zrozumiec, brawo ja [emoji2358][emoji38]
Tak jutro idę właśnie, dziękiWidze jak napisalam i moglas tak zrozumiec, brawo ja [emoji2358][emoji38]
Mysle, ze Twoja dawka jest wystarczająca. Jak mas wątpliwości to zawsze możesz zbadac poziom.
Kochana ile ? Ja brałam 1 lutinus co 8 godzin czaisz i tylko dopochwowo a prog miałam 120 a najmniej 87Tak jutro idę właśnie, dzięki
900 mg biorę bo 600 do pipy i 300 do papyKochana ile ? Ja brałam 1 lutinus co 8 godzin czaisz i tylko dopochwowo a prog miałam 120 a najmniej 87
Weź ok Ty prog będziesz miał poza skalę ....nie no żarcik hahahah900 mg biorę bo 600 do pipy i 300 do papy
Hahahahah wymionka ja teraz też mam wymiona także tegoWeź ok Ty prog będziesz miał poza skalę ....nie no żarcik hahahah
ja to przy takim progu ...piersi miałam jak kobieta karmiąca ....moja mama mówiła Boże dziewczyno co Ci się dzieje ...no nic rosnę
Ja to pochłaniam każdy lek