G
gość2502
Gość
Ja w dniu transferu i 2 dni po na razieJecie ananasa przed transferem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w dniu transferu i 2 dni po na razieJecie ananasa przed transferem?
Ja piłam codziennie lampkę czerwonego wytrawnego wina. Transfer udanyJecie ananasa przed transferem?
Tak, też piajm lampkę czy dwie ale słodkiegoJa piłam codziennie lampkę czerwonego wytrawnego wina. Transfer udany
Myślę że tu chodzi aby było wytrawne ale nie jestem pewnaTak, też piajm lampkę czy dwie ale słodkiego
Ja piłam codziennie lampkę czerwonego wytrawnego wina. Transfer udany [emoji6]
Nigdy nie zrozumiem jak mozna pic slodkie wino [emoji16][emoji16]Tak, też piajm lampkę czy dwie ale słodkiego [emoji12]
Ja jadlam od punkcji i po transferze ze 2 dni. Codziennie dwa plasterki takiego dobrze dojrzałego.Jecie ananasa przed transferem?
Gosia w aptrce mozesz sobie kupic takie paski do badania moczuDziewczyny, nie wiem co robić... Czuję ten pęcherz albo mam psychicznie nawkręcane... Co jeśli zapaleniem przekreślam swoje szanse? I tak mizerne? Może chociaż badanie moczu na szybko zrobić jutro i skonsultować z lekarzem..?