Ewunka
Fanka BB :)
Po atosibanie spada ciśnienie więc możesz mi trochę podnieść mam 100/60Jezor ci sie jeszcze bardziej wyostrzylatosiban tak dziala,czy bierzesz cos z dolnej polki?
Diazepan odstawiony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po atosibanie spada ciśnienie więc możesz mi trochę podnieść mam 100/60Jezor ci sie jeszcze bardziej wyostrzylatosiban tak dziala,czy bierzesz cos z dolnej polki?
Moje tez za niskiePo atosibanie spada ciśnienie więc możesz mi trochę podnieść mam 100/60
Diazepan odstawiony
Ja biorę wszystkie leki razem. Dopochwowe i podjęzykowe...Mam pytanie do dziewczyn, które brały jednocześnie luteine dopochwowo i podjezykowo. Mam 3 razy po 2 tej dopochwowej i podjezykowej też 3 x 2 . I biorę o 8 16 i 24 razem dopochwowo i podjezykowo. Tak mogę robić? Nie dopytalam doktora o to, a on tylko naciskal i przypominał żebym tą dowcipną brała równo co 8 h
Okej dzięki, estrofem mam 2 razy dziennie po 1 tabsie co 12 h więc tylko raz biore razem z "luteinami" bo te co 8 h więc mi się nie zgrywa poźniej godzinowo. A jakie dawki luteiny masz?Ja biorę wszystkie leki razem. Dopochwowe i podjęzykowe...
Na razie tylko lutinus dopochwowo 3 razy dziennie. Od wtorku dokładam luteinę podjęzykowa 3 razy dziennie po 2... Do tego estrofem, który biorę z poranna dawką i wieczorną.Okej dzięki, estrofem mam 2 razy dziennie po 1 tabsie co 12 h więc tylko raz biore razem z "luteinami" bo te co 8 h więc mi się nie zgrywa poźniej godzinowo. A jakie dawki luteiny masz?
Ja nie mam lutiniusa i nie rozumiem zachwytów nad nim. Kiedyś go brałam i tak samo mi się ciulowo przyswaja jak każdy innyWszystkie macie lutinusa tylko nie ja ale ta pod jezyk bedziesz brala równo z ta dowcipną? bo mi chodzi o to czy taka duża dawka sie wchłonie czy tego nie trzeba podzielic...
O widzisz, chociaz jedna haha, ja dostalam z Adamed za całe 7 złJa nie mam lutiniusa i nie rozumiem zachwytów nad nim. Kiedyś go brałam i tak samo mi się ciulowo przyswaja jak każdy inny