reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja mam przy mthfr C677T homozygota CC, a przy mthfr A1299C heterozygota AC... dr nie skomentowała tego nawet, mówiła brac metylowany kwas foliowy i metylowana wit b12. Może też tu tkwi mój problem?!🤷‍♀️
Myślę że tu może być powód. Umowie się do genetyka chociaż na sprawdzenie. Dobrze że wspomniałaś nie wiedziałam że B12 też jest metylowana

reklama
Jestem po, nic mi nie czyścili, widziałam mojego maluszka na ekranie i aż powstrzymywałam łzy ale łzy szczęścia 😍😍😍
Ale nie było odpoczynku tylko po kazali mi zejść i spadać do domu 😋 od razu🤔
Normalnie po mogę wziąć luteine dopochwowo nie? Bo już głupieje 😁
Kochana, niech za pare dni beda dwie gruuubasne krechy!!!

Jeny, już zapomniałam za co uwielbiam mojego lekarza z Bociana. Zadzwonił do mnie, wszystko wyjasnił i działamy. Zapytał tylko jak ma zrobić transfer bez pacjentki😜😂 zgodził się na przygotowanie wszystkiego przez mojego ginekologa, ja tylko mam jechać na transfer😍 wszystko przygotuje sobie na miejscu.
Aaaaa dr zrobił to w ramach darmowej porady, @miętowa25 tym bardziej pisz reklamacje, chcę cię podpuścić abyś nie płaciła za darmo.
Kuuurde ktos tu niedlugo zabiera kropka/kropki?

Jestem po, nic mi nie czyścili, widziałam mojego maluszka na ekranie i aż powstrzymywałam łzy ale łzy szczęścia 😍😍😍
Ale nie było odpoczynku tylko po kazali mi zejść i spadać do domu 😋 od razu🤔
Normalnie po mogę wziąć luteine dopochwowo nie? Bo już głupieje 😁
Niech kropek się zadomowiu u Ciebie✊
W podobnym czasie będziemy testować bo ja jestem dziś 4dpt, ale trzydniowca.

ja mam przy mthfr C677T homozygota CC, a przy mthfr A1299C heterozygota AC... dr nie skomentowała tego nawet, mówiła brac metylowany kwas foliowy i metylowana wit b12. Może też tu tkwi mój problem?![emoji2368]
U mnie tak samo - tylko aktywna forma kwasu i Wit B.
c.665C>T (C677T) w genie Mthfr - Homo
c.1286A>C (A1298C) w genie Mthfr - Hetero

Trzymajaj się ...może dziś coś Ci więcej powiedzą ...dużo siły dla Cb
To było długie 1,5 dnia. Po 34 godzinach potwierdzili coś co podejrzewałam czyli ciążę biochemiczna. Jutro usg i w koncu dostane te leki na grupę krwi RH-. No i tyle. Przez 34 godziny nie dostalam żadnego leku, nie bylo żadnych badan. Ogólnie sobie spalam. Tylko badania krwi rano na beta. Męża udalo sie zapisać na zabieg na lipiec. Także niech On się teraz powysila i usunie żylaka i niech już będzie porządne nasienie😉 kolejne in vitro zalecają m.in. 3 miesiące po zabiegu więc gdzieś październik dopiero. To ja teraz odpocznę. Bo od 10 lutego miałam juz 3 transfery. Powodzenia Dziewczyny. Trzymam za Was kciuki.

reklama
Do góry